ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλή εμφάνιση και νίκη για Μαυροκεφαλίδη

Καλή εμφάνιση και νίκη για Μαυροκεφαλίδη

Μέσα σε μόλις είκοσι μέρες, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έχει καταστεί απαραίτητος για τη Λιέτουβος Ρίτας, όντας εκ των πρωταγωνιστών της στην εκτός έδρας νίκη επί της Σιαουλιάι (101-71).

Η Λιέτουβος Ρίτας ανεβάζει σταδιακά την απόδοσή της, μαζεύοντας νίκες σε LKL και EuroCup. Σε αυτό, μείζονα ρόλο έπαιξε η προσθήκη του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος με το "καλημέρα" εξελίσσεται σε σημείο αναφοράς για την ομάδα του. Ο 33χρονος φόργουορντ/σέντερ έχει ενσωματωθεί πλήρως στη νέα του ομάδα, σε σημείο να εξελίσσεται σε βασικό επιθετικό πόλο σε κάθε αγώνα.

Μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή του στο "διπλό" επί της Παρτίζαν , ήρθε μία ακόμη "γεμάτη" παρουσία στο παρκέ, αυτή τη φορά στην άνετη νίκη της Λιέτουβος Ρίτας επί της Σιαουλιάι (101-71). Στα 16'36'' που χρησιμοποιήθηκε από τον Ρίμας Κουρτινάιτις, είχε 14 πόντους με 7/9 δίποντα, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 λάθος και 1 τάπα.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ένας παλιός γνώριμος των ελληνικών παρκέ, ο Μαρκ Κάρτερ. Ο πρώην παίκτης των Ρεθύμνου, Πανιωνίου, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ήταν εξαιρετικός, έχοντας 6 πόντους και 13 ασίστ σε 26'40'' παρουσίας στο παρκέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ