ΜΠΑΣΚΕΤ

Ισοφάρισε τη σειρά η Μπάμπεργκ

Ισοφάρισε τη σειρά η Μπάμπεργκ

Η Μπάμπεργκ νίκησε εύκολα εκτός έδρας τη Βόννη 87-71 και πήρε πίσω το πλεονέκτημα έδρας. Έκανε το 1-1 και η Ουλμ στο άλλο παιχνίδι των γερμανικών Playoffs.

Η Μπάμπεργκ δεν άργησε να συνέλθει από το σοκ του πρώτου αγώνα. Η ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι νίκησε εύκολα εκτός έδρας τη Βόννη 87-71 και έφερε στα ίσια την προημιτελική σειρά των Playoffs (1-1), σε ένα παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκε ακόμα και με 25 πόντους διαφορά στην τρίτη περίοδο.

Ο Νίκος Ζήσης πέτυχε 9 πόντους και μοίρασε 5 ασίστ για τη Μπάμπεργκ, από την οποία ξεχώρισαν ακόμα οι Στάιγκερ (15π., 5/8τρ.), Κοζέρ (14π., 9ρ.), Τάις (15π.). Στην αντίπερα όχθη, οι Τόμπσον (13π.), Μπάροβιτς (12π.) και Γκαμπλ (11π.) ήταν οι πρώτοι σκόρερς της Βόννης.

Ισοφάρισε και η Ουλμ

Η... τάξη αποκαταστάθηκε και στο άλλο παιχνίδι των γερμανικών Playoffs. Η Ουλμ ανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά με την Λούντβιχσμπουργκ, την οποία νίκησε δύσκολα με 82-76.

Ο Μπαμπ πέτυχε 22 πόντους και ήταν ένας από τους έξι παίκτες της Ουλμ που τελείωσαν το ματς με διψήφιο αριθμό πόντων. Οι Κένεντι (14π.), Χάμοντς (14π.) και Τράις (13π.) ήταν οι πρώτοι σκόρερς της Λούντβιχσμπουργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ