ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Ζάλγκιρις αποζημιώνει τον Ζούρο

Η Ζάλγκιρις αποζημιώνει τον Ζούρο

Ο Ηλίας Ζούρος ήταν αυτός που κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με τη Ζάλγκιρις, η οποία είναι υποχρεωμένη πλέον να τον αποζημιώσει με αφορμή τη διακοπή της συνεργασίας τους το 2013. Δείτε πόσα θα εισπράξει ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός.

Δύο φορές εργάστηκε στη Ζάλγκιρις, ισάριθμες απομακρύνθηκε με άκομψο τρόπο. Ο Ηλίας Ζούρος έχει πολλά να θυμάται (καλά και κακά) από την παρουσία του στον πάγκο της λιθουανικής ομάδας. Μεταξύ αυτών και οι... νίκες του στις δικαστικές διαμάχες που είχε με την ομάδα του Κάουνας.

Σύμφωνα με λιθουανικά δημοσιεύματα, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός βγήκε νικητής από το δεύτερο δικαστήριο, με τη Ζάλγκιρις να είναι πλέον υποχρεωμένη να του καταβάλει το ποσό των 261 χιλιάδων ευρώ, ως αποζημίωση. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη λύση της συνεργασίας τους δίχως τη δική του συναίνεση και παρά τα όσα προέβλεπε το συμβόλαιό του. Κι αν στην αρχή οι Λιθουανοί δεν έδειξαν διατεθειμένοι να πληρώσουν, η FIBA έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Παρεμπιπτόντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 49χρονος προπονητής εισπράττει χρήματα μέσω της δικαστικής οδού από τη Ζάλγκιρις. Το αυτό είχε επαναληφθεί το 2012, όταν είχε λάβει ως αποζημίωση άλλες 144 ευρώ. Τουτέστιν, μετράει το απόλυτο (2/2) στα δικαστήρια με τον λιθουανικό σύλλογο, έχοντας λάβει συνολικά 405 χιλιάδες ευρώ. Όχι κι άσχημα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ