ΜΠΑΣΚΕΤ

H Τραμπζνοσπόρ απέκλεισε τον Γλυνιαδάκη

H Τραμπζνοσπόρ απέκλεισε τον Γλυνιαδάκη

H Nαντέρ θα αντιμετωπίσει την Τραμπζνοσπόρ, στον τελικό του Eurochallenge (Κυριακή 26/4). Τι έγινε στους σημερινούς ημιτελικούς.

H Tραμπζνοσπόρ θα διεκδικήσει τον τίτλο στο Eurochallenge (την Κυριακή 26/4) επί των δικών της εδαφών (ο τελικός θα διεξαχθεί στην έδρα της), μετά το 83-63 επί της Energia Targu-Jiu (ευρέως γνωστή ως Ροβινάρι), στο σημερινό πρώτο ημιτελικό του Final Four.

Η τουρκική ομάδα κυριάρχησε απόλυτα στα ριμπάουντ (42-19), με τη ρουμανική ομάδα να 'χει μόλις 2 επιθετικά. Ο Ντουάιτ Χάρντι σκόραρε τους 9 από τους 17 πόντους των γηπεδούχων, στην πρώτη περίοδο, ενώ πρόσθεσε 13 π. στο β' δεκάλεπτο, για να τελειώσει με 29π., που περιέλαβαν 8/12 σουτ. Ο Βελίτσκοβιτς είχε 10π., ο Μάρσαλ 15 και ο Στιπάνοβιτς 12.

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης ήταν στο παρκέ για 28' και είχε 5π. (2/5 διπ., 1/4 βολές), 3 ριμπ., 2 ασίστ, 3 λάθη και 2 κλεψίματα.

Πώς πέρασε η Ναντέρ

Η Skyliners ροκάνισε τη διαφορά των 14 πόντων, με την οποία προηγήθηκε η Ναντέρ, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ολική ανατροπή. Στα 52'' για τη λήξη και ενώ το σκορ ήταν 76-76, ο Μουχαμαντού Ζαϊτέ βρήκε τον Κάιλ Ουίμς (26π.) και με "σκοτωμένο" τρίποντο, απομάκρυνε τους Γάλλους. Ο Τζάστιν Κομπς επιχείρησε να απαντήσει, αλλά χρεώθηκε βήματα. Για τους Γερμανούς, πρώτος σκόρερ ήταν ο Αρμάντ (17π.).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ