ΜΠΑΣΚΕΤ

Η συγκλονιστική περιγραφή του Σαλίν για την λιποθυμία του εν ώρα αγώνα

14-02-15. SIETE PALMAS.LAS PALMAS DE GRAN CANARIA. ^Partido de baloncesto entre el Herbalife Gran Canria y el Andorra disputado en el Gran Canaria Arenas de Siete Palmas. FOTOS JC CASTRO
14-02-15. SIETE PALMAS.LAS PALMAS DE GRAN CANARIA. ^Partido de baloncesto entre el Herbalife Gran Canria y el Andorra disputado en el Gran Canaria Arenas de Siete Palmas. FOTOS JC CASTRO LPRFOTOS

Ο Σάσου Σαλίν της Γκραν Κανάρια, που τρόμαξε όλο τον κόσμο όταν κατέρρευσε στο παρκέ εν ώρα αγώνα, αποκάλυψε όλα όσα βίωσε κατά την διάρκεια του λιποθυμικού επεισοδίου του, με την περιγραφή του να τρομάζει.

Έχουν περάσει μόλις μερικές ημέρες από την βραδιά που ο Σάσου Σαλίν τρόμαξε όλο τον κόσμο όταν κατέρρευσε στο παρκέ κατά την διάρκεια του αγώνα με την Χάποελ Ιερουσαλήμ για το EuroCup , επιστρέφοντας στην συνέχεια κανονικά στο παρκέ για να αγωνιστεί. Κι αν την επόμενη μέρα με μήνυμά του στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter φρόντισε να καθησυχάσει τον κόσμο , η αφήγησή του τώρα για την στιγμή της κατάρρευσής του πραγματικά τρομάζει.

" Ήμουν στο Νοσοκομείο νεότερο για εξετάσεις στην καρδιά μου. Τα αποτελέσματα ήταν καλά, όλα είναι φυσιολογικά. Έχασα τις αισθήσεις μου επειδή χτύπησα στο στήθος έπειτα από μία σύγκρουση που είχα με τον Τζερόμ Ντίσον" γράφει αρχικά ο Φινλανδρός γκαρντ, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Ήμουν τυχερός επειδή δάγκωσα την γλώσσα μου και έτσι αυτή δεν "γύρισε". Πριν ανακτήσω τις αισθήσεις μου ένιωσα αστεία, σαν να κοιμόμουν και να έβλεπα όνειρα, αλλά δε μπορώ να τα θυμηθώ. Ήταν περίεργο συναίσθημα. Δεν ένιωσα ότι βρισκόμουν κοντά στον θάνατο, αλλά είμαι τυχερός επειδή δεν ήταν κάτι σοβαρό. Βλέποντας τώρα βίντεο από αυτό που έγινε, έμοιαζε τρομακτικό.Είναι περίεργο που δεν θυμάμαι τίποτα και το να βλέπω το σώμα μου απλώς να τα παρατάει και να χάνω τις αισθήσεις μου με τα μάτια μου να γυρίζουν. Είναι δύσκολο να θυμηθώ όλα όσα έγιναν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ