ΜΠΑΣΚΕΤ

Η "πόρτα" από την EuroLeague φέρνει αλλαγές στη Χάποελ Ιερουσαλήμ

Η "πόρτα" από την EuroLeague φέρνει αλλαγές στη Χάποελ Ιερουσαλήμ

Το Ισραήλ δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα της EuroLeague για μία επιπλέον θέση στην επόμενη σεζόν. Κάτι που θα επιφέρει αλλαγές στη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ έκανε όνειρα για την EuroLeague όλο το χειμώνα. Όχι πια. Σύμφωνα με το sports.walla.co.il, στο πλαίσιο του Final Four της Κωνσταντινούπολης ο Τζόρντι Μπερτομέου πληροφόρησε τον Εκτελεστικό Διευθυντή (Γκάι Χάρελ) και τον ιδιοκτήτη (Εγιάλ Τσόμσκι) της Χάποελ ότι οι πιθανότητες να πάρει wild card η ομάδα του Ισραήλ είναι μικρές έως μηδαμινές, κάτι που αλλάζει αυτομάτως ολόκληρο τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά.

Από τη στιγμή που η Χάποελ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Eurocup, πολύ δύσκολα θα διατηρήσει στον πάγκο της τον Σιμόνε Πιανιτζιάνι, εκτός κι εάν κατακτήσει τον τίτλο, ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά, αφού δεν ξεκίνησε καλά τη σειρά με την Ναχαρίγια. Το πιθανότερο σενάριο, πάντως, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, είναι ότι ο Ιταλός θα αποχωρήσει και θα προσληφθεί στη θέση του ένας Ισραηλινός προπονητής, με πιθανότερους αντικαταστάτες του να θεωρούνται οι Νταν Σαμίρ, Ντάνι Φράνκο και Οντέντ Κάτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ