ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Next Generation ήταν στην Κωνσταντινούπολη

Η Next Generation ήταν στην Κωνσταντινούπολη

Από τον Φεβριέ και τον Ράντοντσιτς μέχρι τον Σάμανιτς και τον Μπιτάτζε, αυτοί είναι οι παίκτες που ξεχώρισαν από το τουρνουά των "μικρών" που διοργανώθηκε στο περιθώριο του Final Four της Κωνσταντινούπολης (VIDEO).

Μερικά από τα αστέρια του μέλλοντος βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιο του Final Four της EuroLeague, προκειμένου να πάρουν μέρος στο Adidas Next Generation Tournament, το πρωτάθλημα των "μικρών" (U18). Στο τέλος του τουρνουά η γαλλική Παρί κατέκτησε τον τίτλο για δεύτερη φορά στην ιστορία της , ωστόσο σχεδόν όλες οι ομάδες είχαν από ένα μικρό ή μεγάλο αστέρι να επιδείξουν.

Δείτε στο παρακάτω video ποιοι ήταν οι παίκτες που έλαμψαν στους αγώνες που φιλοξενήθηκαν στο "Σινάν Ερντέμ Ντομ". Από τους Γάλλους Ιβάν Φεβριέ, Γιανίκ Μπλαν της Παρί και τον Μαυροβούνιο Ντίνο Ράντοντσις της Ρεάλ Μαδρίτης (πρώτο σκόρερ του τουρνουά με 26 πόντους μ.ό.), μέχρι τον Κροάτη Λούκα Σάμανιτς και τον Ισπανό Σέρχι Μαρτίνεθ της Μπαρτσελόνα, αλλά και τον Γεωργιανό γίγαντα Γκόγκα Μπιτάτζε της Μέγκα Λεκς, πρώτο ριμπάουντερ και μπλοκέρ της διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ