ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μπάγερν Μονάχου ισοπέδωσε την Μπάμπεργκ!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / CRVENA ZVEZDA - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / CRVENA ZVEZDA - PANATHINAIKOS EUROKINISSI SPORTS

Με εντυπωσιακό τρόπο πήρε τη δεύτερη νίκη της στα ημιτελικά των playoffs η Μπάγερν Μονάχου απέναντι στην Μπάμπεργκ (99-67). Ένα βήμα μακριά από τον αποκλεισμό οι περσινοί πρωταθλητές!

Ένα βήμα μακριά από τους τελικούς η Μπάγερν Μονάχου, ένα βήμα μακριά από τον αποκλεισμό η Μπάμπεργκ. Η δύναμη της έδρας έκανε πάλι τη δουλειά της στην ημιτελική φάση της Bundesliga, μόνο που αυτή τη φορά η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς ήταν εντυπωσιακή!

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο παρκέ του "Audi Dome" από το πρώτο λεπτό, βρέθηκαν μπροστά με... νταμπλ σκορ στο τέλος της τρίτης περιόδου (76-38) και τελικά πήραν τη δεύτερη νίκη τους στην ημιτελική φάση απέναντι στην Μπάμπεργκ με +32 (99-67). Τα πολύ υψηλά ποσοστά ευστοχίας της Μπάγερν Μονάχου σε δίποντα (23/35) και τρίποντα (13/24) δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Λούκα Μπάνκι να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, με τον Όγκουστιν Ρούμπιτ (15 πόντοι, 5 ριμπάουντ) να είναι αυτός που παρουσιάστηκε πιο συνεπής μεταξύ των φιλοξενούμενων -για λογαριασμό των οποίων ο Νίκος Ζήσης είχε 2 πόντους με 1/3 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 λάθος σε 22'38'' συμμετοχής.

Για τους γηπεδούχους, ο Μπρέιντον Χομπς (13), ο Τζάρεντ Κάνινγχαμ (15), ο Νιχάντ Τζέντοβιτς (13), ο Ρέτζι Ρέντινγκ (12) και ο Ντέβιν Μπούκερ (15) σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Η σειρά μεταφέρεται πλέον στην Brose Arena σε τρία βράδια, με την Μπάμπεργκ να ψάχνει τη νίκη - ισοφάριση για να μην υποχρεωθεί να παραδώσει τα σκήπτρα και μαζί το εισιτήριο για την EuroLeague της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ