ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μπάγερν Μονάχου "έκοψε" τον αέρα της Φρανκφούρτης

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / CRVENA ZVEZDA - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / CRVENA ZVEZDA - PANATHINAIKOS EUROKINISSI SPORTS

Η Μπάγερν Μονάχου πέρασε με εμφατικό τρόπο από την έδρα της Φρανκφούρτης (85-50) και έστειλε τη σειρά σε πέμπτο -και τελευταίο- παιχνίδι στην Bundesliga.

Παρότι τερμάτισε στην κορυφή της Bundesliga στη regular season, η Μπάγερν Μονάχου βρέθηκε γρήγορα με την πλάτη στον τοίχο στα playoffs. Μετά το "μπρέικ" της Φρανκφούρτης, η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς κλήθηκε να δώσει έναν αγώνα "ζωής και θανάτου" στη Fraport Arena.

Κι η απόδοσή της ήταν εντυπωσιακή! Η Μπάγερν Μονάχου απάντησε με δικό της "μπρέικ" (85-50) και έστειλε την προημιτελική σειρά των playoffs σε πέμπτο -και τελευταίο- παιχνίδι. Το... παιχνίδι κράτησε ουσιαστικά μόνο ένα δεκάλεπτο, αφού όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενοι "άνοιγαν" διαρκώς τη διαφορά.

Το +19 (28-47) του ημιχρόνου προέκυψε κατά βάση χάρη στα 4/6 τρίποντα του Τζάρεντ Κάνινγκχαμ (μαζί με τα 3/12 τρίποντα της Φρανκφούρτης), με τον ίδιο να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ των νικητών μαζί με τον Ντέβιν Μπούκερ (15 πόντοι αμφότεροι). Ακολούθησαν οι Μάικ Τσίρμπες (11) και Νιχάντ Τζέντοβιτς (10).

Ο νικητής της σειράς θα αντιμετωπίσει την Μπάμπεργκ στα ημιτελικά της Bundesliga.

Τα δεκάλεπτα: 17-23, 28-47, 43-70, 50-85.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ