ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μακάμπι στο πλευρό της Χαποέλ

Η Μακάμπι στο πλευρό της Χαποέλ

Η διαφαινόμενη απόφαση της Ομοσπονδίας του Ισραήλ να αποκλείσει από το πρωτάθλημα την Χαποέλ επειδή επέλεξε να αγωνιστεί στο Eurocup, προκαλεί την αντίδραση της Μακάμπι που απειλεί να μην κατέβει

Χθες η Euroleague ανακοίνωσε τις ομάδες που θα αγωνιστούν στο Eurocup της νέας περιόδου κι αμέσως υπήρξαν αντιδράσεις. Μετά την Ρωσία όλα έδειχναν πως η Ομοσπονδία του Ισραήλ θα επέλεγε να αποκλείσει από το πρωτάθλημα την Χαποέλ Ιερουσαλήμ, καθώς η απόφαση των "κόκκινων" να επιλέξει το Eurocup έναντι του Champions League δεν τη βρίσκει σύμφωνη. Τα πράγματα, όμως ενδέχεται να αλλάξουν, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport5.co.il η Μακάμπι δεν σκοπεύει να μείνει άπραγη και προτίθεται να αναλάβει δράση!

Πιο συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης της Μακάμπι, Νταβίντ Φέντερμαν, ενημέρωσε τον εκτελεστικό διευθυντή της Χαποέλ, Γκάι Χάρελ και τον πρόεδρο της Super League, Σμούελ Φρένκελ, πως αν η Ομοσπονδία επιλέξει να αποβάλλει από τη λίγκα την ομάδα της Ιερουσαλήμ τότε θα την ακολουθήσει κι η Μακάμπι, η οποία δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ