ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Λιμόζ "απειλεί" την Αρμάνι Μιλάνο για τον Περάντες

Η Λιμόζ "απειλεί" την Αρμάνι Μιλάνο για τον Περάντες
AP PHOTO/RICK BOWMER

Η Αρμάνι Μιλάνο αναμένει να μάθει την απάντηση του Λόντον Περάντες στην πρόταση που του έχει καταθέσει, αλλά για την απόκτηση του 24χρονου Αμερικανού γκαρντ ενδιαφέρεται και η Λιμόζ.

Ο Λόντον Περάντες βρίσκεται στο στόχαστρο της Αρμάνι Μιλάνο , αλλά ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ (1.88μ.) έχει θέση και στα πλάνα της Λιμόζ για τη νέα σεζόν.

Οι "λιμουζό" μετά την απόκτηση του Τζοναθάν Ρουσέλ αναζητούν ακόμα έναν πόιντ γκαρντ και σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Βebasket.gr" ενδιαφέρονται για τον Περάντες, ο οποίος, όμως, έχει στα χέρια και πρόταση από την Αρμάνι Μιλάνο. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος αν αποδεχτεί την πρότασή της, την σεζόν 2018-19 θα παραχωρηθεί δανεικός στην Πεζάρο.

Ο Περάντες μετά την θητεία του στο NCAA με το Virginia (2013-17) φόρεσε 14 φορές την φανέλα των Cavalliers (μ.ο. 0,5π., 0,3ρ.,0,4ασ.), ενώ στη G-League (Canton Charge) είχε μέσο όρο Canton Charge είχε μέσο όρο 11,8 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 7,8 ασίστ. Ο Περάντες πρόσφατα συμμετείχε στο Summer League του Λας Βέγκας με τους San Antonio Spurs (μ.ο. 5,2 π., 3,2ρ.) και πλέον μένει να δούμε να θα αποφασίσει να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για μία εκ των Αρμάνι Μιλάνο και Λιμόζ.

AP Photo/Rick Bowmer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ