ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Κροατία πήρε το μέρος της Jordan Brand, "τελειώνοντας" τον Μπέντερ

Η Κροατία πήρε το μέρος της Jordan Brand, "τελειώνοντας" τον Μπέντερ

Το σίριαλ με τη συμμετοχή του Ντράγκαν Μπέντερ στο Παγκόσμιο Εφήβων ολοκληρώθηκε, με την Κροατία να παίρνει το μέρος της Jordan Brand. Με έντεκα (11) παίκτες θα συνεχίσει η "χρβάτσκα" στη διοργάνωση.

Εδώ και δύο μέρες η κροατική ομοσπονδία έχει επιλέξει να ασχολείται με θέματα που δεν αφορούν το μπάσκετ. Βλέπετε, μόλις προέκυψε το ζήτημα με τα... παπούτσια του Ντράγκαν Μπέντερ , όλα τελείωσαν. Ο παίκτης δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Εφήβων, με την Κροατία όμως να επικρατεί άνετα της Αιγύπτου .

Η ουσία όμως είναι άλλη και έχει να κάνει με τη μελλοντική παρουσία του φόργουορντ/σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη διοργάνωση. Κάτι που, όπως ενημέρωσαν χθες επίσημα χείλη, δεν πρόκειται να συμβεί. Ο αρχηγός της κροατικής αποστολής, Βλάντιμιρ Βάνιακ, φρόντισε να βάλει τέλος στη... συζήτηση επί του θέματος.

" Το ζήτημα είναι πως ο Ντράγκαν αρνήθηκε να φορέσει τα παπούτσια της Jordan Brand, με την οποία έχει συμβόλαιο η ομοσπονδία. Όλοι οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να φορούν τα παπούτσια της συγκεκριμένης εταιρείας", ανέφερε αρχικά για να απαντήσει στο γιατί όλο αυτό το ζήτημα προέκυψε με την έναρξη του Παγκοσμίου και δεν διευθετήθηκε νωρίτερα: " Δεν είπε τίποτα πριν έρθουμε στην Κρήτη. Αυτό είναι το πρόβλημα. Μίλησα με τον γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας και άλλους, γιατί έχουμε ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο με την Jordan Brand". Για να ολοκληρώσει αυτά που είχε να πει τονίζοντας πως " από τη στιγμή που δεν θέλει να φορέσει τα συγκεκριμένα παπούτσια, δεν θα παίξει. Είναι τόσο απλό".

Κάπως έτσι, η Κροατία θα πορευθεί με ρόστερ έντεκα (11) παικτών σε όλη τη διοργάνωση. Το αριθμητικό μειονέκτημα δεν είναι τόσο σημαντικό όμως, όσο η αξία του παίκτη που χάνει. Βλέπετε, ο 18χρονος παίκτης είχε 14.4 πόντους, 10.4 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ στο Πανευρωπαϊκό του 2014 -για να επιλεγεί στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης. Οπότε, η "χρβάτσκα" θα έχει πρόβλημα, αφού έτσι επέλεξε να λύσει το θέμα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ