ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Γαλατάσαραϊ μπορεί να περιμένει, για τον Σχορτσανίτη

Η Γαλατάσαραϊ μπορεί να περιμένει, για τον Σχορτσανίτη
INTIME SPORTS

Η Γαλατάσαραϊ έχει ενημερώσει τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη πως τον θέλει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά όσο αυτός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ τίποτα δεν πρόκειται να γίνει.

Το ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη επέστρεψε στο προσκήνιο. Όπως συμβαίνει άλλωστε κάθε καλοκαίρι την τελευταία διετία. Μόνο που αυτή τη φορά οι Τούρκοι θέλουν να "τελειώσουν" τη δουλειά και να τον πάρουν στην Κωνσταντινούπολη.

Ξεχνούν όμως κάτι πολύ βασικό, τη νυν ομάδα του διεθνή σέντερ. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει συμβόλαιο με τον 30χρονο παίκτη, κάτι που μόνο εκείνη μπορεί να αλλάξει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Πιο συγκεκριμένα, η "ομάδα του λαού" διατηρεί τον opt out όρο για να τον αφήσει ελεύθερο, μέχρι τις 10 Ιουλίου. Αν οι Ισραηλινοί αποφασίσουν να τον απελευθερώσουν θα πρέπει να του δώσουν ως αντίτιμο το ποσό των 100 χιλιάδων δολαρίων. Ειδάλλως, θα τον έχουν μαζί τους για έναν ακόμη χρόνο.

Αυτό για το οποίο έχουν ενημερώσει οι Τούρκοι, από την πλευρά τους, είναι πως θα τον ήθελαν μαζί τους. Δίχως όμως να καταθέσουν επίσημη πρόταση ή να αποκαλύψουν το ποσό που είναι διατεθειμένοι να δώσουν για να τον πείσουν να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη. Ούτως ή άλλως, όπως είπαμε, αυτή που αποφασίζει πλέον είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ