ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Ενίσεϊ "έκοψε" τον Ουότερς καθώς δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις

Η Ενίσεϊ "έκοψε" τον Ουότερς καθώς δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντομινίκ Ουότερς, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον Άρη, τον Αύγουστο συμφώνησε με την Ενίσεϊ, αλλά η ρωσική ομάδα τον "έκοψε" καθώς δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις. Ελεύθερος ο 30χρονος πλέι-μέικερ.

Ο Ντομινίκ Ουότερς πραγματοποίησε πέρσι εξαιρετική χρονιά με την ομάδα του Άρη, ολοκληρώνοντας την σεζόν μετρώντας 10.8 πόντους και 52.5% (!) ποσοστό ευστοχίας (31/59 τρίποντα) από την περιφέρεια, συνεισφέροντας τα μέγιστα στην καλή πορεία των "κιτρινόμαυρων".

Ο 30χρονος πλέι-μέικερ δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Άρη, προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και στις αρχές Αυγούστου ήρθε σε συμφωνία με την ρωσική Ενίσεϊ. Όμως, ο σύλλογος γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον παίκτη, καθώς η ενημέρωση αναφέρει πως ο Ντομινίκ Ουότερς δεν πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Αντικαταστάτης του Ντομινίκ Ουότερς είναι ο Τόνι Τέιλορ, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ενίσεϊ. Πέρσι έβγαλε την χρονιά στην Στρασμπούρ, με την οποία έφτασε έως και τον τελικό του Eurocup. Ο Ντομινίκ Ουότερς είναι πλέον ελεύθερος και ψάχνει ομάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ