ΜΠΑΣΚΕΤ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Κουίνσι Μίλερ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Κουίνσι Μίλερ

Ο τραυματισμός του Κουίνσι Μίλερ δεν είναι τόσο σοβαρός όσο αρχικά εκτιμήθηκε, με τον 24χρονο πάουερ φόργουορντ να μένει εκτός δράσης για πέντε εβδομάδες.

Η είδηση του τραυματισμού του Κουίνσι Μίλερ στο γόνατο, κατά την παρουσία του στις ΗΠΑ, αρκούσε για να σημάνει συναγερμό στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο νεοαποκτηθείς πάουερ φόργουορντ, ο οποίος θα εισπράξει περίπου 1.000.000 δολάρια την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, χτύπησε στο γόνατο στη διάρκεια μονού που έπαιζε με φίλους του στο UCLA, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους ανθρώπους της "ομάδας του λαού" .

Αρχικά εκφράστηκαν φόβοι για ρήξη πρόσθιου χιαστού, στο... φινάλε όμως αποδείχθηκε πως το πρόβλημα δεν είναι τόσο σοβαρό. Όπως έσπευσε να ενημερώσει ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνιάτοβιτς, όμως: " Ο Κουίνσι Μίλερ δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά. Η αποθεραπεία του θα διαρκέσει πέντε εβδομάδες, σύμφωνα με το πιο απαισιόδοξο σενάριο".

Κάπως έτσι, η ηρεμία επέστρεψε στο Τελ Αβίβ, με τον 24χρονο παίκτη να χάνει ενδεχομένως τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας της Μακάμπι. Μικρό το κακό δηλαδή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ