ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκέρσον: "Ποιος είναι τέλος πάντων αυτός ο Ουίμς;"

Γκέρσον: "Ποιος είναι τέλος πάντων αυτός ο Ουίμς;"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Ισραηλινό τηλεοπτικό σταθμό ο Πίνι Γκέρσον επιτέθηκε στον Σον Ουίμς, λέγοντας ότι ο Αμερικανός γκαρντ είναι αυτός που ευθύνεται για την απόλυση του Ερέζ Εντελστάιν!

Ποιος είδε τον Πίνι Γκέρσον και δεν τον φοβήθηκε! Ο άλλοτε τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ και του Ολυμπιακού παραβρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση της Μακάμπι να απολύσει τον Ερέζ Εντελστάιν έπειτα από μόλις μερικούς μήνες . Και εκεί ήρθε το ξέσπασμα!

" Γιατί τον απέλυσαν; Η απόφαση αυτή ήταν τρελή. Το είπε και ο Σίμον Μιζράχι (σ.σ Πρόεδρος της ομάδας) ότι δεν είχε λόγο να τον απολύσει, αφού η ομάδα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, μέχρι το γεγονός ότι ακόμα δεν είχαν βρεθεί ρόλοι στην ομάδα. Η Μακάμπι έχασε από την Αρμάνι Μιλάνο, μία δυνατή ομάδα που κέρδισε και την Νταρουσάφακα, ενώ στην συνέχεια έχασε από την Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ευρώπη. Ο επόμενος αγώνας είναι με την Ζαλγκίρις, τον οποίο λογικά θα κερδίσουν" δήλωσε αρχικά ο Γκέρσον. Η συνέχεια ωστόσο ήταν ακόμα πιο... πικάντικη, με τον πρώην προπονητή της Μακάμπι να ξεκαθαρίζει ότι πιστεύει πως αυτός που ευθύνεται για την απόλυση του Εντελστέιν είναι ο Σόνι Ουίμς επειδή μετά την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης είπε ότι η ομάδα δεν είχε πλάνο στην επίθεση.

" Ποιος είναι τέλος πάντων αυτός ο Ουίμς; Στην ΤΣΣΚΑ του είπαν να κλείσει το στόμα του όταν τόλμησε να πει κάτι κακό για τον Έτορε Μεσίνα, ενώ στο τέλος εκείνης της σεζόν τον έδιωξαν παρά το γεγονός ότι είχε συμβόλαιο για τρία χρόνια. Δεν καταλαβαίνει τα συστήματα μίας ομάδας και δεν ξέρει καν ποια είναι η πρώτη επιλογή σε κάθε σύστημα, πόσο μάλλον την δεύτερη και την τρίτη. Ξεκίνησε επανάσταση με αυτά που είπε αλλά η ομάδα δε μπορούσε να του κλείσει το στόμα επειδή αμείβεται με 1.3 εκατ. δολάρια τον χρόνο και δε μπορούν να τον διώξουν"!

Στο τέλος των δηλώσεών του πάντως ο Γκέρσον παραδέχθηκε ότι και ο Εντελστάιν υπέπεσε σε λάθη από την πλευρά του, με το μεγαλύτερο να είναι ότι δεν "πάτησε πόδι" όταν έπρεπε, όπως στη περίπτωση που η Μακάμπι απέκτησε τον Κόλτον Άιβερσον όταν η ομάδα χρειαζόταν πάουερ φόργουορντ. " Έπρεπε να πάρει τα κλειδιά της ομάδας από την αρχή και να αποφασίσει αυτός για τους παίκτες αλλά και για τους βοηθούς που θα είχε. Έκανε λάθος που άφησε τα πάντα να οργανωθούν από τη Μακάμπι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ