ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιασικεβίτσιους: "Θα ήθελα Παναθηναϊκό!"

Γιασικεβίτσιους: "Θα ήθελα Παναθηναϊκό!"

Το καλοκαίρι του 2012, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δέχτηκε πρόταση από τον Παναθηναϊκό να αναλάβει τη θέση του πρώτου προπονητή. Πλέον παραδέχεται ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να κοουτσάρει τους "πράσινους.

Στα 38 του χρόνια, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Λιθουανία με τη Ζάλγκιρις Κάουνας κι εν συνεχεία αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, αναλαμβάνοντας χρέη βοηθού προπονητή στο πλευρό του Γκιντάρας Κραπίκας.

Πλέον ο "Σάρας" παραδέχεται ότι είναι έτοιμος για να αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου, αφού έχει το know how και την εμπειρία!

Ο Λιθουανός βρίσκεται στην Ισπανία όπου συμμετείχε σε καμπ για παιδιά και αναφέρθηκε στο μέλλον του, εξηγώντας ότι πιθανότατα θα συνεχίσει ως βοηθός του Κραπίκας στη Ζάλγκιρις.

"Όλα δείχνουν ότι θα παραμείνω στη Ζάλγκιρις, ως ασίσταντ. Μένει να αποδειχθεί αν θα συνεχίσω σε αυτό το πόστο. Ξέρετε ότι στο μπάσκετ όλα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Έμαθα πολλά πράγματα ως παίκτης και πλέον ξέρω τι χρειάζεται για να γίνει κανείς πρώτος προπονητής. Πρέπει να περιμένεις την καλή ευκαιρία και να κάνεις τη σωστή επιλογή".

Ο Γιασικεβίτσιους ρωτήθηκε αν έχει ιδιαίτερη προτίμηση. Τι είχε να πει; "Θέλω κάποια στιγμή να κοουτσάρω την Μπαρτσελόνα, τη Μακάμπι, τη Ζάλγκιρις Κάουνας ή τον Παναθηναϊκό. Βλέπετε, είναι ομάδες τις οποίες γνωρίζω καλά, όμως δεν είναι οι μοναδικοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Απλώς, πρέπει να περιμένω την καλή ευκαιρία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ