ΜΠΑΣΚΕΤ

Για πάντα στην Τσεντέβιτα, ο Ματζάλιν

Για πάντα στην Τσεντέβιτα, ο Ματζάλιν

Η Τσεντέβιτα έπεισε τον Λόβρο Ματζάλιν να επεκτείνει το συμβόλαιό του για τέσσερα ακόμη χρόνια, με τον Μίσκο Ραζνιάτοβιτς να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Το πλάνο της Τσεντέβιτα αφορά την αξιοποίηση και "εκμετάλλευση" των κορυφαίων ταλέντων της Κροατίας. Ή και της ευρύτερης περιοχής της πρώην Γιουγκοσλαβίας, όπως φάνηκε από την απόκτηση του Ντζάναν Μούσα . Αυτή τη φορά, ήταν η ώρα για πρόωρη επέκταση συμβολαίου, προκειμένου να δοθεί συνέχεια στον σχεδιασμό.

Οι Κροάτες κράτησαν κοντά τους τον Λόβρο Ματζάλιν για τέσσερα ακόμη χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο Μίσκο Ραζνιάτοβιτς. Ο δαιμόνιος ατζέντης "τιτίβισε" τη συμφωνία των δύο πλευρών σήμερα (6/3) το πρωί, δίνοντας αφορμή για χαμόγελα στους φίλους της Τσεντέβιτα.

Ο 18χρονος φόργουορντ μπορεί να μην λέει πολλά στο ευρύ κοινό (προς το παρόν), αλλά αξίζει να σημειωθεί πως συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων ταλέντων της Ευρώπης. Είναι γεννημένος το 1997 και αποτελεί βασικό κομμάτι της -ίσως- πιο ταλαντούχας φουρνιάς παικτών που έχει βγάλει η "χρβάτσκα" την τελευταία δεκαετία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ