ΜΠΑΣΚΕΤ

Για αυτό δεν έπαιξαν τα αδέλφια Μπολ με την Λιέτουβος Ρίτας

Για αυτό δεν έπαιξαν τα αδέλφια Μπολ με την Λιέτουβος Ρίτας
VYTAOUTAS BC

Οι ΛιΑντζελο και ΛαΜέλο Μπολ δεν αγωνίστηκαν στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Βιτάουτας με την Λιέτουβος Ρίτας και πίσω από την απουσία τους υπάρχει παρασκήνιο.

Η Βιτάουτας τράβηξε τα "φλας" πάνω της με την απόκτηση των ΛιΑντζελο και ΛαΜέλο Μπολ και για... λογαριασμό τους αποσύρθηκε και από την Βαλτική Λίγκα , ώστε να δώσει μία σειρά φιλικών αγώνων. Το ντεμπούτο των αδελφών Μπολ με την φανέλα της Βιτάουτας αναμένεται να γίνει στις 9 Ιανουαρίου στην αναμέτρηση με την δεύτερη ομάδα της Ζάλγκιρις, καθώς οι δύο Αμερικανοί δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Λιέτουβος Ρίτας για την λίγκα της Λιθουανίας.

Γιατί, όμως, συνέβη αυτό; Η Λιέτουβος Ρίτας, όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα του λιθουανικού Τύπου αλλά και του ESPN, αρχικά δεν έδωσε άδεια στο συνεργείο του reality show της οικογένειας Μπολ να παραστεί στο γήπεδο και η Βιτάουτας πήρε την απόφαση τα αδέλφια Μπολ να μην ακολουθήσουν την αποστολή της στο Βίλνιους.

Ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας , μάλιστα υποστήριξε πως η απόφαση αυτή πάρθηκε εξαιτίας οικονομικών διαφορών που υπήρχαν ανάμεσα στις ομάδες, οι οποίες εν συνεχεία επιλύθηκαν, καθώς η Βιτάουτας ήρθε σε συμφωνία με την Λιέτουβος Ρίτας για να ρυθμιστούν οι οφειλές της προς σε αυτή. Ο χρόνος, όμως, για να ετοιμαστεί το συνεργείο του reality show "Ball in the Family" δεν ήταν αρκετός και τα αδέλφια Μπολ πήραν απουσία από την αναμέτρηση.

Ο προπονητής της Βιτάουτας, Βιρτζίνιους Σέσκους πληροφορήθηκε την απόφαση της διοίκησης της ομάδας του το πρωί του Σαββάτου (6/1) και στην αναμέτρηση με την Λιέτουβος Ρίτας λίγες ώρες αργότερα είχε στη διάθεσή του μόλις 8 παίκτες. Η ομάδα του Λουκά Μαυροκεφαλίδη - ο οποίος ξεκουράστηκε - συνέτριψε με 113-56 την Βιτάουτας που θα περιμένει ως το φιλικό παιχνίδι με τους "μικρούς" της Ζάλγκιρις (9/1) για να δει τα αδέλφια Μπολ να αγωνίζονται για πρώτη φορά με τα χρώματά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ