ΜΠΑΣΚΕΤ

Φθηνά την γλίτωσε η Λιέτουβος Ρίτας για το "πέσιμο" στον Μίτσιτς

Φθηνά την γλίτωσε η Λιέτουβος Ρίτας για το "πέσιμο" στον Μίτσιτς

Ένας οπαδός της Λιέτουβος Ρίτας έπεσε με φόρα στον Βασίλιε Μίτσιτς κατά την διάρκεια του δεύτερου τελικού του λιθουανικού πρωταθλήματος και η ομάδα από το Βίλνιους την γλίτωσε φθηνά, καθώς τιμωρήθηκε με πρόστιμο 3.000€.

O δεύτερος αγώνας της σειράς των τελικών της λιθουανικής λίγκας μεταξύ της Λιέτουβος Ρίτας και της Ζάλγκιρις στιγματίστηκε από την κίνηση ενός οπαδού των γηπεδούχων , ο οποίος έπεσε με δύναμη πάνω στον Βασίλιε Μίτσιτς.Η πράξη αυτή όπως αναμενόταν, είχε αποτέλεσμα την τιμωρία των γηπεδούχων, στους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000€.

Η τιμωρία μόνο σαν "βαριά" δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και η Λιέτουβος Ρίτας πρέπει να νιώθει ικανοποιημένη από το γεγονός ότι δεν έπεσε κάποια "καμπάνα" για την πράξη του οπαδού της, η οποία προκάλεσε και την αντίδραση του προέδρου της Ζάλγκιρις, Παούλιους Μοτιεγιούνας.

Θυμίζουμε πως ο Μοτιεγιούνας μέσω Twitter είχε εκφράσει την απορία του και την δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ο οπαδός που απώθησε τον Σέρβο γκαρντ της ομάδας του, παρέμεινε στο γήπεδο και παρακολούθησε κανονικά την αναμέτρηση μετά το επεισόδιο.

Επίσης, όπως ενημέρωσε ο Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας, πρόστιμο επιβλήθηκε και στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για την συμπεριφορά του προς τους διαιτητές της αναμέτρησης. Ο "Σάρας" θα γίνει... φτωχότερος κατά 600€, μιας και θα πληρώσει πρόστιμο για την συμπεριφορά του προς τους διαιτητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ