ΜΠΑΣΚΕΤ

Φεύγει ο Μάτσβαν από την Παρτίζαν

Φεύγει ο Μάτσβαν από την Παρτίζαν

Η Παρτίζαν έχασε χθες το πρωτάθλημα στη Σερβία με sweep από τον Ερυθρό Αστέρα κι εν συνεχεία ο Μίλαν Μάτσβαν ενημέρωσε ότι αποχωρεί από την ομάδα του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς.

Έπειτα από δυο χρόνια, ο Μίλαν Μάτσβαν επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στο Βελιγράδι ώστε να ενισχύσει την Παρτίζαν του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς που είχε μείνει εκτός Euroleague 2014-15.

Η Παρτίζαν, που ειρήσθω εν παρόδω ταλαιπωρείται από τεράστια οικονομικά προβλήματα, δεν θα αγωνιστεί ούτε στην επόμενη Euroleague ενώ χθες (18/6) έχασε το πρωτάθλημα στη Hala Pionir με sweep από τον Ερυθρό Αστέρα. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά για την ομάδα του Βελιγραδίου, ο Μίλαν Μάτσβαν ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το κλαμπ, ευχαριστώντας τους οπαδούς για τη στήριξή τους.

"Κάναμε κάποια άσχημα παιχνίδια και χάσαμε τον τίτλο όμως, στο τέλος της ημέρας, η Παρτίζαν είναι ένα μεγάλο σχολείο. Για όλους όσοι θα παραμείνουν στην ομάδα αλλά και για όλους εμάς που θα φύγουμε. Συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα για την πετυχημένη σεζόν. Προσπαθήσαμε να αντισταθούμε, το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό, ειδικά στα τελευταία δυο παιχνίδια" εξήγησε ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή του Σάσα Τζόρτζεβιτς για το Eurobasket 2015 και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ