ΜΠΑΣΚΕΤ

Έχασε από επτάδα η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Έχασε από επτάδα η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, λίγες μέρες πριν αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης, εκτός έδρας, υποδέχτηκε την ελλειπή Χάποελ Ιερουσαλήμ και γνώρισε "βαριά" ήττα (77-93).

Την κυριαρχία της στο πρωτάθλημα Ισραήλ θέλησε να συνεχίσει η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η "ομάδα του λαού" βρισκόταν σε καλή κατάσταση και θέλησε να συνεχίσει στις νίκες, απέναντι στην Χάποελ Ιερουσαλήμ. Τα πράγματα, όμως δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν άπαντες στην Menora Mivtachim Arena.

Κι αυτό γιατί η ομάδα του Ντάνι Φράνκο μπορεί να παρατάχθηκε με 7 παίκτες (Γκάφνεϊ, Ελιγιάχου, Χαλπερίν, Τιμόρ, Ράιτ, ΜακΚί, Σμιθ) αλλά πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 77-93.

Κύριος λόγος της μεγάλης νίκης η πολύ καλή εμφάνιση των Τιμόρ και Ράιτ που είχαν 21 και 20 πόντους, αντίστοιχα, αλλά και η πολύ καλή άμυνα σε παίκτες-κλειδιά των γηπεδούχων. Οι Πάργκο και Ραντλ δεν κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, έχοντας 7 και 10 πόντους αντίστοιχα. Ο μόνος που πάλευε για τους πρωταθλητές Ισραήλ και Ευρώπης ήταν ο Ντέβιν Σμιθ, που σταμάτησε στους 31 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ