ΜΠΑΣΚΕΤ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Βουγιόσεβιτς

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Βουγιόσεβιτς

Η Βοσνία δίνει το Σάββατο (19/8) τον "τελικό" της απέναντι στην Αρμενία για την παρουσία της στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχοντας όμως μια πολύ σημαντική απουσία. Αυτή του προπονητή της, αφού ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το παιχνίδι με την Αρμενία (19/8) είναι το πιο σημαντικό του καλοκαιριού για τη Βοσνία, από την στιγμή που διακυβεύεται το εισιτήριο για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου . Η κατάσταση είναι οριακή αφού από την αυριανή αναμέτρηση θα προκύψει η ομάδα που θα ακολουθήσει τον δρόμο της Σουηδίας από τον Α' Όμιλο των Pre-Qualifiers της FIBA.

Οι Βόσνιοι θα παραταχθούν όμως στον "τελικό", δίχως τον προπονητή τους. Όπως ενημέρωσε η βοσνιακή ομοσπονδία, ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή για την Αρμενία αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε, επισημαίνεται μάλιστα πως οι γιατροί αποφάσισαν πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι σοβαρό και δεν επιδέχεται άλλης αντιμετώπισης.

Έτσι, στον αγώνα με την Αρμενία την καθοδήγηση της ομάδας θα έχει ο άμεσος συνεργάτης του "Ντούλε", Μενσούρ Μπαϊράμοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ