ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιχειρηματίας ο Πέκοβιτς

Επιχειρηματίας ο Πέκοβιτς

Ο Νίκολα Πέκοβιτς βγάζει τα προς το ζην στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο. Στο μεσοδιάστημα, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Σερβία.

Ο Νίκολα Πέκοβιτς υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού ποδιού, στις 9/4 και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η σεζόν και η σειρά τραυματισμών που είχε σε όλη την αγωνιστική περίοδο.

Ο Μαυροβούνιος σέντερ της Minnesota επέστρεψε πρόσφατα στο Βελιγράδι για να δει το ματς της Παρτίζαν με τη Μέταλατς, μολονότι περπατούσε ακόμα με προστατευτική μπότα και πατερίτσες. Όταν τον είδαν οι φίλαθλοι, δημιούργησαν σύνθημα με το οποίο του ζητούσαν... να αγοράσει την ομάδα ! Εκείνος αρκέστηκε να σχολιάσει ότι " όπως και αν είμαι, δεν γινόταν να μην έλθω σε παιχνίδι της Παρτίζαν. Ελπίζω η ομάδα να βγει πιο δυνατή από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει".

Μπορεί, λοιπόν, η ενασχόληση με την πρώην ομάδα του να μην έχει προχωρήσει ωστόσο ο ίδιος εξακολουθεί να δραστηριοποιείται στη Σερβία, με την κατασκευή ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων στο Ζλάτιμπορ. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα, το πολυτελές resort θα κοστίσει στον Πέκοβιτς περί τα 2 εκατομμύρια δολάρια ενώ οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν τον επόμενο Μάιο.

Παράλληλα ο 29χρονος σέντερ είναι ιδιοκτήτης νυχτερινού κλαμπ στην Μπούντβα (σ.σ. η αγαπημένη πόλη των τουριστών στο Μαυροβούνιο) καθώς κι ενός εστιατορίου στο Βελιγράδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ