ΜΠΑΣΚΕΤ

"Επίθεση" του Λάντεσμπεργκ στην Μακάμπι!

"Επίθεση" του Λάντεσμπεργκ στην Μακάμπι!
ACB

Με την Μακάμπι να ανακοινώνει ότι τη νέα σεζόν θα έχει διαφορετικό ρόστερ σε πρωτάθλημα και EuroLeague, ο πρώην παίκτης της Σίλβεν Λάντεσμπεργκ, εξαπέλυσε "επίθεση" μέσω twitter!

Η Μακαμπι πήρε μία απόφαση που θα συζητηθεί. αφού ανακοίνωσε πως σκοπεύει την σεζόν 2018/19 να έχει άλλη ομάδα στην EuroLeague και άλλη στο πρωτάθλημα , έχοντας μάλιστα μέχρι και διαφορετικό προπονητικό επιτελείο σε κάθε ομάδα! Ο άλλοτε παίκτης της ομάδας λοιπόν, Σίλβεν Λάντεσμπεργκ, φρόντισε να δείξει άμεσα ότι αποδοκιμάζει αυτή την απόφαση, χρησιμοποιώντας βαριούς χαρακτηρισμούς για τη Μακάμπι.

Ο Αμερικανοισραηλινός γκαρντ, ο οποίος αγωνίστηκε στον σύλλογο από το 2012 έως το 2017 πριν αποχωρήσει το καλοκαίρι για χάρη της Εστουδιάντες, έγραψε δύο ξεχωριστά tweets για το γεγονός. Αρχικά δημοσίευσε την είδηση, γράφοντας: " Κρίμα. Απλώς ρίχνει σκ....α στους Ισραηλινούς παίκτες".

"Επίθεση" του Λάντεσμπεργκ στην Μακάμπι!

Το δεύτερο post του, δε, ήταν άκρως ειρωνικό, αφού έγραψε ότι " η "Ομάδα του Λαού (σ.σ αυτό είναι το προσωνύμιο της Μακάμπι) δεν στηρίζει τους γηγενείς παίκτες. Σωστά..."

"Επίθεση" του Λάντεσμπεργκ στην Μακάμπι!

Όπως και να έχει, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι στο μέλλον θα υπάρξουν κι άλλες αντιδράσεις επί του θέματος από πολύ κόσμο, με τον Λάντεσμπεργκ να κάνει απλώς την αρχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ