ΜΠΑΣΚΕΤ

Επίθεση με μπουκάλι στον Τεόντοσιτς!

Επίθεση με μπουκάλι στον Τεόντοσιτς!

Οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ αποχωρούσαν στα αποδυτήρια μετά το "διπλό" στην Kombank Arena όταν ένας οπαδός του Ερυθρού Αστέρα πέταξε ένα μπουκάλι προς τον Μίλος Τεόντοσιτς την ώρα που ο Σέρβος κατευθυνόταν στη φισούνα (VIDEO)!

Ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν έκρυψε ποτέ τα συναισθήματά του για τον Ερυθρό Αστέρα. Σε παλαιότερη συνέντευξή του, μάλιστα, είχε παραδεχτεί ότι θέλει να αγωνιστεί στους "ερυθρόλευκους" του Βελιγραδίου πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση!

Παραμονές του Game 3 στην Kombank Arena, ο Σέρβος γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κλήθηκε να σχολιάσει την ατμόσφαιρα που περίμενε να του επιφυλάξουν οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα.

"Δεν ξέρω τι θα αντιμετωπίσω στο Βελιγράδι. Θα ήμουν ανόητος αν έκανα την οποιαδήποτε πρόβλεψη. Είμαι επαγγελματίας, είμαι παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θα αντιμετωπίσω μια ομάδα που την υποστηρίζουν εκατομμύρια οπαδοί στη Σερβία! Σίγουρα δεν θα με δουν σαν αδελφό τους την ώρα των αγώνων . Σε κάθε περίπτωση, κρατώ τα συναισθήματά μου εκτός αγώνων. Στο γήπεδο θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει".

Η ΤΣΣΚΑ πανηγύρισε την πρόκρισή της στο Final Four με sweep στη σειρά με τον Ερυθρό Αστέρα ωστόσο ένας Σέρβος οπαδός το έφερε... βαρέως και εκτόξευσε ένα μπουκάλι με νερό στον Τεόντοσιτς την ώρα που εκείνος κατευθυνόταν στη φισούνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ