ΜΠΑΣΚΕΤ

Επίσημο: Στη Λιέτουβος Ρίτας ο Μαυροκεφαλίδης

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÁÅÊ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÁÅÊ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Στη Λιέτουβος Ρίτας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τη λιθουανική ομάδα για υπογραφή μονοετούς συμβολαίου.

Με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη αποφάσισε να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στη ρακέτα της -μετά την αποχώρηση του Αρτούρας Γκουντάιτις- η Λιέτουβος Ρίτας. Η λιθουανική ομάδα, στην οποία εργάζεται ως αντιπρόεδρος ο Λίνας Κλέιζα, ήρθε σε συμφωνία με τον 33χρονο φόργουορντ/σέντερ για υπογραφή μονοετούς συμβολαίου, αποκτώντας μία λύση πρώτης γραμμής για τη ρακέτα της.

" Ο Λουκάς είναι ένας έμπειρος παίκτης, που έχει παίξει για αρκετά χρόνια σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ταιριάζει πολύ στο δικό μας αγωνιστικό στυλ, γιατί έχει πολύπλευρο ταλέντο. Δεν παίζει μόνο κοντά στο καλάθι, αλλά και μακριά από αυτό αφού σουτάρει καλά από την περιφέρεια", δήλωσε στην ιστοσελίδα της λιθουανικής ομάδας ο Λίνας Κλέιζα, ο οποίος συνυπήρξε με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του στον Ολυμπιακό για μία σεζόν (2009-'10).

Έτσι, η Λιθουανία θα γίνει ο τέταρτος ευρωπαϊκός σταθμός στην καριέρα του 33χρονου παίκτη, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Ισπανία (Μπαρτσελόνα και Βαλένθια), Ιταλία (Βίρτους Ρόμα) και Ρωσία (Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης), την ώρα που έχει ζήσει επίσης, για ένα χρόνο στην Κίνα. Πέρσι, (ξανα)φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ, με την οποία είχε 10.8 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ κατά μέσο όρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ