ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένα βήμα από το "αντίο" ο Πάβλοβιτς

Ένα βήμα από το "αντίο" ο Πάβλοβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολύ κοντά στην απόσυρσή του από την αγωνιστική δράση βρίσκεται ο Σάσα Πάβλοβιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού σκέφτεται σοβαρά να ολοκληρώσει την παρουσία του στα παρκέ.

Το παιχνίδι της 19ης Απριλίου απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα ήταν το τελευταίο του Σάσα Πάβλοβιτς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο 33χρονος φόργουορντ έδωσε την τελευταία του "πράσινη" παράσταση στην εντός έδρας ήττα από την ισπανική ομάδα, αφού εν συνεχεία δεν αγωνίστηκε στα playoffs, μιας και είχε "κοπεί" από το ελληνικό ρόστερ.

Έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί με άλλη ομάδα, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το καλοκαίρι πέρασε, η προετοιμασία των ομάδων ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες (αν δεν έχουν ήδη ολοκληρωθεί), αλλά εκείνος παραμένει... άνεργος.

Κάτι που -σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr- τον έχει αναγκάσει να σκεφτεί πιο σοβαρά από ποτέ το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια του, βάζοντας τέλος στην επαγγελματική του καριέρα. Ο πολύπειρος παίκτης θα περιμένει για λίγο καιρό ακόμη μπας και προκύψει κάποια πρόταση που να τον ικανοποιεί (σ.σ.: η πόρτα της Παρτίζαν μοιάζει να είναι κλειστή), κι εφόσον δεν βρει κάτι καλό, τότε θα ανακοινώσει επίσημα το "αντίο".

Θυμίζουμε πως την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε 5.6 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ κατά μέσο όρο στην EuroLeague, υπό τις οδηγίες του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ