ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένα κάρφωμα στο Παγκόσμιο Νεανίδων ισοδυναμεί με νέο αυτοκίνητο

Ένα κάρφωμα στο Παγκόσμιο Νεανίδων ισοδυναμεί με νέο αυτοκίνητο

Η Ρωσία είναι από τα φαβορί του Παγκοσμίου Νεανίδων που ξεκινά την Παρασκευή (21/7) στην Ιταλία, με τη Μαρία Βαντέεβα να στοχεύει -μεταξύ άλλων- σε ένα κάρφωμα, που θα της χαρίσει ένα νέο αυτοκίνητο!

Το Παγκόσμιο Νεανίδων ξεκινά σε δύο μέρες (21/7) στην Ιταλία, με τις ΗΠΑ να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Η "αστερόεσσα" μετράει έξι σερί πρωτιές σε αυτή τη διοργάνωση, δημιουργώντας σερί από το 2005 κι έπειτα.

Η Ρωσία δεν κατάφερε να την εκθρονίσει πριν από δύο χρόνια, όταν φιλοξένησε τους αγώνες του Παγκοσμίου Νεανίδων, κάτι που θέλει να καταφέρει αυτή τη φορά. Το έργο της "αρκούδας" είναι εξαιρετικά δύσκολο, πλην όμως η χώρα στηρίζει τις ελπίδες της στη Μαρία Βαντέεβα, που είναι μεταξύ των σταρ της διοργάνωσης. Η νεαρή σέντερ, που έκανε θραύση πριν από ένα περίπου μήνα στο EuroBasket Women, έχοντας 13.8 πόντους (με 47.1% στα δίποντα και 77.8% στις βολές), 12.3 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ, 1.3 κλεψίματα και 1 τάπα ανά αγώνα, θα δώσει το "παρών" στη γειτονική χώρα για να βοηθήσει τη Ρωσία να σπάσει την αμερικανική κυριαρχία.

Πέρα από αυτό βέβαια, έχει κάτι ακόμη στο μυαλό της: να καρφώσει! Όπως ενημέρωσε η ίδια, έχει βάλει στοίχημα με τον αδερφό της πως στο Παγκόσμιο Νεανίδων θα καταφέρει να καρφώσει, με σκοπό να μπει σε ένα (πολύ) κλειστό κλαμπ, στο οποίο βρίσκονται οι Λιζ Κάμπατζ, Λίζα Λέσλι, Σίλβια Φόουλς, Κάντανς Πάρκερ και Μπρίτνεϊ Γκράινερ.

Η επιθυμία της για να τα καταφέρει είναι πολύ μεγάλη μάλιστα, αφού στη μέση έχει μπει κι ένα... αυτοκίνητο! Αυτό της έταξε ο αδερφός της σε περίπτωση που τα καταφέρει, με τη 19χρονη σέντερ να επισημαίνει πως θα πετύχει τον σκοπό της, έτσι ώστε -ανεξάρτητα από το τι θα κάνει η ομάδας της στην Ιταλία- να βγει κερδισμένη από την παρουσία της στη διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ