ΜΠΑΣΚΕΤ

Έμπλεξε (πάλι) ο Κουίνσι Μίλερ

Έμπλεξε (πάλι) ο Κουίνσι Μίλερ

Ένα tweet του Κουίνσι Μίλερ περί οφειλών του Ερυθρού Αστέρα αποτέλεσε αφορμή για να ξεσπάσει κόντρα με τους "ερυθρολεύκους", οι οποίοι όμως ξεκαθάρισαν τη θέση τους μέσω δήλωσης του Αθλητικού Διευθυντή του συλλόγου, Νταβόρ Ρίστοβιτς.

Το κύμα... καταγγελιών που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες εβδομάδες στο Twitter από παίκτες που αναφέρουν δημόσια το ποσό των οφειλών που υπάρχουν προς το πρόσωπό τους πήρε και τον Κουίνσι Μίλερ. Ο Αμερικανός φόργουορντ τοποθετήθηκε επί του θέματος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter τονίζοντας πως ο Ερυθρός Αστέρας τού οφείλει ένα ποσό της τάξης των 65.000 δολαρίων, από την περσινή τους συνεργασία.

Συνδύασε μάλιστα τη σχετική αναφορά του με hashtag, στο οποίο έγραφε πως "δεν υπάρχει σεβασμός". Ο θόρυβος που ξέσπασε στη Σερβία σχετικά με αυτή την κίνηση προκάλεσε την άμεση απάντηση από την πλευρά του σερβικού συλλόγου, μέσω του Αθλητικού Διευθυντή του, Νταβόρ Ρίστοβιτς.

" Θέλουμε να ενημερώσουμε πως υπήρχαν κάποιες υποχρεώσεις από την πλευρά του παίκτη και γι αυτό είμαστε σε επικοινωνία με τον ατζέντη του. Κατά την υπογραφή των συμβολαίων, όπως συμβαίνει με κάθε παίκτη, έτσι και σε αυτή υπήρξαν όροι για bonuses για επίτευξη στόχων, αλλά και πρόστιμα. Γι αυτό οφείλουμε να ενημερώσουμε πως ο σύλλογος έχει επικοινωνήσει με την πλευρά του πρώην παίκτη του, για να του θυμίσει ότι έχει τιμωρηθεί εξαιτίας της μη συμμόρφωσή του με τους κανόνες της ομάδας. Ο ατζέντης του είναι ενήμερος για την κατάσταση, αλλά και για το γεγονός πως ο Ερυθρός Αστέρας έχει τα απαραίτητα τεκμήρια γι αυτό", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αθλητικός Διευθυντής των "ερυθρολεύκων".

Όσο για το τι εννοεί; Στη Σερβία θεωρούν πως το πρόστιμο επεβλήθη επειδή ο παίκτης είχε εμπλακεί σε καυγά έξω από ένα νυχτερινό κέντρο , με αποτέλεσμα να χάσει ένα δόντι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ