ΜΠΑΣΚΕΤ

Έμαθε τον πατέρα του 33 χρόνια μετά!

Έμαθε τον πατέρα του 33 χρόνια μετά!

Ο Τακουάν Ντιν, Αμερικανός γκαρντ που πέρασε το 2010 από την Καβάλα, αποφάσισε να αλλάξει το όνομα του επειδή στα 33 του χρόνια έμαθε ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας του!

Μία απίστευτη ιστορία γύρω από έναν παλιό παίκτη της Καβάλας, τον Τακουάν Ντιν, αποκάλυψε το σάιτ sportivissimo.me. Ο Αμερικανός γκαρντ που αγωνίζεται την τρέχουσα σεζόν στο Λίβανο με την ομάδα Χουπς Κλαμπ, αποφάσισε να αλλάξει το όνομα του σε Τόκουα Πινέρο, επειδή στα 33 του χρόνια ανακάλυψε ότι ο πατέρας του δεν είναι στην πραγματικότητα ο βιολογικός του πατέρας!

Όταν ο Ντιν έμαθε ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του, αποφάσισε να αλλάξει όχι μόνο το επίθετο του σε Πινέρο, αλλά και την θρησκευτική πίστη του. Ασπάστηκε λοιπόν τον ισλαμισμό και άλλαξε το μικρό του όνομα από Τακουάν σε Τάκουα.

Ο 33χρονος γκαρντ αποφοίτησε από το κολέγιο Λούιβιλ το 2006 και έκτοτε έχει παίξει μπάσκετ σε Ιταλία, Ρωσία, Ισπανία, Τουρκία, Ιράν και Ελλάδα. Στην Καβάλα είχε υπογράψει τον Απρίλιο του 2010 και είχε παίξει μόνο σε τέσσερις αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εκείνη τη σεζόν η Καβάλα είχε χρησιμοποιήσει 16 ξένους και 30 παίκτες συνολικά στη σεζόν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ