ΜΠΑΣΚΕΤ

Ελεύθερος ο Ομπράντοβιτς

Ελεύθερος ο Ομπράντοβιτς

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς είχε υπογράψει συμβόλαιο που για το καλοκαίρι του 2015 είχε opt out, σε περίπτωση που η Άλμπα δεν έφτανε στους τελικούς. Οι Γερμανοί θα το ενεργοποιήσουν.

Η πραγματικότητα θέλει την Άλμπα Βερολίνου να έχει μιλήσει με ουκ ολίγους προπονητές -και- φέτος (μεταξύ αυτών είναι και ένας Έλληνας, ο οποίος πέρασε από συνέντευξη πριν λίγους μήνες), διότι στη λογική των γερμανικών ομάδων είναι να συζητούν με όποιους τους ενδιαφέρουν, ανεξάρτητα αν έχουν κόουτς ή όχι, ώστε να είναι έτοιμοι, αν παραστεί ανάγκη.

Αυτή η ώρα (της ανάγκης) μάλλον ήλθε, διότι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι στο συμβόλαιο του Σάσα Ομπράντοβιτς υπήρχε opt out ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, για το καλοκαίρι του 2015, σε περίπτωση που η Άλμπα έμενε εκτός τελικών. Μετά λοιπόν, τον αποκλεισμό της από την Μπάγερν Μονάχου, οι δευτεραθλητές της χώρας -μέχρι νεοτέρας- φαίνεται πως αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερο τον Σέρβο κόουτς που κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο τους, το 2012. Αυτομάτως, μπήκε στη λίστα με τους υποψήφιους της Νταρουσάφακα, ενώ έχει πρόταση και από την Ιταλία. Η Άλμπα είναι... στην τελική επιλογή του ποιον θα προσλάβει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ