ΜΠΑΣΚΕΤ

Ελεύθερος ο ΜακΛιν

Ελεύθερος ο ΜακΛιν
INTIME SPORTS

Ο Τζαμέλ ΜακΛιν έκανε χρήση του "opt out" που υπήρχε στο συμβόλαιό του με την Άλμπα Βερολίνου, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μόλις έναν χρόνο κράτησε η συνεργασία του Τζαμέλ ΜακΛιν με την Άλμπα Βερολίνου, όχι πάντως με υπαιτιότητα της γερμανικής ομάδας. Ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ αποφάσισε να μείνει ελεύθερος, με σκοπό να διαπραγματευτεί το νέο του συμβόλαιο με οποιαδήποτε ομάδα εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει.

Κι όταν λέμε "αποφάσισε να μείνει ελεύθερος", εννοούμε το γεγονός πως έκανε χρήση του "opt out" όρου που υπήρχε στο συμβόλαιό του με την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς, που του επέτρεπε να αποχωρήσει δίχως ουσιαστικές οικονομικές συνέπειες. Άλλωστε με όσα (φοβερά) έκανε φέτος με την Άλμπα, δεν θα δυσκολευτεί να βρει νέα στέγη.

Για παράδειγμα, η Ουνικάχα Μάλαγα και η Βαλένθια έχουν ακουστεί ως πιθανός προορισμός του, με το ενδιαφέρον όμως να μην περιορίζεται εκεί αφού το όνομά του βρίσκεται στα "θέλω" κι άλλον ευρωπαϊκών συλλόγων με "γεμάτο" πορτοφόλι. Ήδη μάλιστα το superdeporte.es κάνει λόγο για πρόταση των "πορτοκαλί" στον πρώην πλέον παίκτη της Άλμπα Βερολίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ