ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκτός τελικών η Μακάμπι, έπειτα από 22 χρόνια

Εκτός τελικών η Μακάμπι, έπειτα από 22 χρόνια

Η Μακάμπι προηγήθηκε 2-0 στην ημιτελική σειρά των playoffs της Winner League με την Χάποελ Εϊλάτ όμως... κατάφερε να μείνει εκτός τελικών στο Ισραήλ για πρώτη φορά μετά το 1993!

Η Μακάμπι έχασε σε τρίτο σερί παιχνίδι από τη Χάποελ Εϊλάτ με 76-79 κι έτσι αποκλείστηκε σε σειρά 5 αγώνων στην ισραηλινή λίγκα για πρώτη φορά έπειτα από 22 ολόκληρα χρόνια και μόλις δεύτερη στην ιστορία της!

Οι ιθύνοντες είχαν πάρει τα... μέτρα τους (σ.σ. απαγορεύσαν από τους παίκτες τις δηλώσεις, ως το σημερινό ματς) ωστόσο η "ομάδα του λαού" δεν γλίτωσε το κάζο, μολονότι προηγήθηκε με 2-0 στη σειρά! Η Εϊλάτ θα αντιμετωπίσει στους τελικούς τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη στα τελευταία δευτερόλεπτα, όταν ο Σίμον διαμόρφωσε το 74-76 με 2/2 βολές, ο Λίνχαρτ αστόχησε σε τρίποντο και ο Γιάτ έκανε το 74-77 με 1/2 βολές για τη Χάποελ! Ο Λίνχαρτ μείωσε σε 76-77 με 2/2 βολές στα 8" για τη λήξη ενώ ο Αφίκ Νισίμ διαμόρφωσε το τελικό 76-79 αφού η Μακάμπι δεν κατάφερε να σκοράρει στα επόμενα 5.3".

Οι Γιογκέβ Οχαγιόν και Τζέρεμι Πάργκο τελείωσαν το παιχνίδι με 19 και 18 πόντους αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ