ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκλεψαν τον Ζούρο στον... ύπνο του

Εκλεψαν τον Ζούρο στον... ύπνο του

Ο Ελληνας προπονητής έχασε λεφτά και πολύτιμα πράγματα στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Γεωργία.

Θύμα κλοπής μέσα στο αεροπλάνο και μάλιστα στον... ύπνο του έπεσε ο Ηλίας Ζούρος, κατά τη διάρκεια της επιστροφής του από την Τιφλίδα στην Αθήνα!

Ο Ελληνας προπονητής ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την αποστολή του στην Γεωργία, αφού η Εθνική ομάδα προκρίθηκε στο Ευρωμπάσκετ του 2017. Ομως το χαμόγελο της ευτυχίας κόπηκε απότομα, όταν διαπίστωσε πως κάποιος τον έκλεψε στον κυριλοκετικά στον αέρα.

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της νυχτερινής πτήσης αποκοιμήθηκε και ένας επιτήδειος δεν έχασε την ευκαιρία. Αρπαξε την τσάντα του Ηλία Ζούρου δίχως να το αντιληφθεί κανείς και πήρε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, πολύτιμα ήδη, κινητό και ένα δώρο που του έκανε ο Πατριάρχης Γεωργίας για την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ.

Ο Ηλίας Ζούρος ενημέρωσε για την απώλεια της τσάντας και η αστυνομία κινητοποιήθηκε μόλις η πτήση έφτασε στην Αθήνα. Δεν βρέθηκε όμως τίποτα μέσα στο αεροπλάνο και εν συνεχεία ανέλαβε την υπόθεση η Interpol, αφού έγιεν και σχετική καταγγελία στις ελληνικές αρχές.

Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που σε πτήση από τη Γεωργία έχει σημειωθεί ανάλογο περιστατικό, γι αυτό και η Interpol δεν έμεινε έκπληκτη στο άκουσα της καταγγελίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ