ΜΠΑΣΚΕΤ

Είπε "όχι" σε Εφές, Χίμκι και Νταρουσάφακα ο Κουζμίνσκας

New York Knicks forward Mindaugas Kuzminskas goes to the basket during the second half of an NBA basketball game, Monday against the Dallas Mavericks, Nov. 14, 2016, at Madison Square Garden in New York. The Knicks won 93-77. (AP Photo/Mary Altaffer)
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας είχε προτάσεις από την Αναντολού Εφές, την Νταρουσάφακα και την Χίμκι, αλλά τις απέρριψε επειδή θέλει να προσπαθήσει να μείνει στο ΝΒΑ.

Την στιγμή που ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας έμεινε ελεύθερος από τους Νιου Γιορκ Νικς μπήκε αμέσως στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Σύμφωνα μάλιστα με τουρκικά δημοσιεύματα, οι Αναντολού Εφές, Νταρουσάφακα και Χίμκι δεν έμειναν απλώς στο ενδιαφέρον, παρά του κατέυεσαν και πρόταση. Όλες οι ομάδες όμως πήραν την ίδια απάντηση: Όχι.

Ο Λιθουανός φόργουορντ θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο ΝΒΑ. Μάλιστα, αρχικά φερόταν να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους Λέικερς, ωστόσο η συγκεκριμένη υπόθεση φάνηκε να "κολλάει", με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκ νέου σε αναζήτηση ομάδας.

AP Photo/Mary Altaffer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ