ΜΠΑΣΚΕΤ

Είπε "αντίο" ο Κίνσεϊ

Είπε "αντίο" ο Κίνσεϊ
2015 SRDJAN STEVANOVIC

Ο Τάρενς Κίνσεϊ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Ερυθρό Αστέρα, με τον οποίο ξεχώρισε τη φετινή αγωνιστική περίοδο σε Euroleague και Aba Liga.

Η θητεία του Τάρενς Κίνσεϊ στον Ερυθρό Αστέρα ολοκληρώθηκε, μετά από την κατάκτηση του νταμπλ και την εξαιρετική πορεία στην Euroleague. Ο 32χρονος γκαρντ/φόργουορντ ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram το φινάλε στη... σχέση του με τους "ερυθρόλευκους", ενημερώνοντας πως από εδώ και στο εξής είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

" Πρέπει να το παραδεχθώ πως είχε πλάκα, αλλά... Ευχαριστώ όλους εσάς, τους φιλάθλους και υποστηρικτές της ομάδας, τους προπονητές και τη διοίκηση. Αλλά κυρίως τους συμπαίκτες μου. Σεβασμός", έγραψε χαρακτηριστικά στον αποχαιρετιστήριο λόγο του.

Υπό τις οδηγίες του Ντέγιαν Ράντονιτς, ο Τάρενς Κίνσεϊ είχε 9.6 πόντους, 2.2 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 1.1 κλεψίματα κατά μέσο όρο στην Euroleague. Όσο για το καλύτερο παιχνίδι του φέτος; Απέναντι στον Παναθηναϊκό, στην εντός έδρας νίκη της σερβικής ομάδας επί του "τριφυλλιού", όπου είχε 19 πόντους (με 4/7 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 8/8 βολές), 4 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα σε 28'34'' συμμετοχής.

I gotta admit, it was fun ... But Thank you to all the fans and supporters. the coaching staff and management . But most importantly my teammates.. Respect

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης tk_kinsey (@tk_kinsey) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ