ΜΠΑΣΚΕΤ

Εγγυημένος ο χρόνος συμμετοχής των Μπολ

Εγγυημένος ο χρόνος συμμετοχής των Μπολ
AP/TONY DEJAK

Μερικές ημέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι των Μπολ με τη Βιτάουτας, ο head coach της ομάδας ξεκαθάρισε πως τα δύο αδέρφια θα παίξουν αρκετά λεπτά.

Ο ΛιΑντζελο κι ο ΛαΜελο Μπολ βρήκαν στη Λιθουανία τη νέα τους μπασκετική στέγη . Στις 09/01 θα πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους με τη φανέλα της Βιτάουτας κι ο Βιργκίνιους Σέσκους, προπονητής της ομάδας, υποσχέθηκε πως θα τους αφήσει για αρκετή ώρα στο παρκέ.

" Είναι νεαροί, ωστόσο μπορώ να υποσχεθώ ότι θα παίζουν πολύ και ελπίζω ότι θα τους βοηθήσουμε να βελτιωθούν και θα μας βοηθήσουν να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια. Θα παίξουν, αλλά το πόσο εξαρτάται κι από το πως θα εμφανιστούν και στους αγώνες της λιθουανικής λίγκας. Είμαι χαρούμενος που ήρθαν. Ίσως περισσότεροι σκάουτερ και μάνατζερ θα βλέπουν τους αγώνας εξαιτίας τους και θα έχουμε καλύτερη ευκαιρία να δείξουμε το ταλέντο μας, έστω κι αν μερικοί παίκτες χάσουν χρόνο συμμετοχής. Τους περιμένω. Και όλη η Λιθουανία τους περιμένει. Όλοι θέλουν να δουν πόσο καλοί είναι", ήταν τα λόγια του head coach της Βιτάουτας.

Photo Credits: AP/Tony Dejak

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ