ΜΠΑΣΚΕΤ

Έδιωξε τον Ρένφρο από την εθνική Βοσνίας ο Βουγιόσεβιτς

Έδιωξε τον Ρένφρο από την εθνική Βοσνίας ο Βουγιόσεβιτς

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βοσνία ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς έδιωξε την επομένη της ήττας της εθνικής Βοσνίας από την Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ τον Άλεξ Ρένφρο λόγω ενός πολύ σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος του δεύτερου.

Χωρίς τον Άλεξ Ρένφρο θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ η Βοσνία. Ο λόγος είναι ότι ο νατουραλιζέ εκδιώχθηκε από την ομάδα έπειτα από υπόδειξη του τεχνικού της ομάδας, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, για σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βοσνία, ο Αμερικανός με το Βοσνιακό διαβατήριο επέλεξε μετά την ήττα από την Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ του 2019 να περάσει το βράδυ με μία... αιθέρια ύπαρξη, κάτι που υπέπεσε στην Βουγιόσεβιτς. Το χειρότερο ωστόσο ήταν ότι το επόμενο πρωί δεν έδωσε το "παρών" στο πρωινό της ομάδας, κάτι που έκανε έξαλλο τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος αναγκάστηκε να πάρει αυτή την απόφαση.

Για την ιστορία, ο Ρένφρο δεν είχε ακριβώς θέλξει κιόλας με την απόδοσή του στους πρώτους 4 αγώνες των προκριματικών, αφού είχε μόλις 5.5 πόντους, 2.3 ριμπάουντ, 3.8 ασίστ και 2.5 λάθη μέσο όρο σε 28.7 λεπτά συμμετοχής. Με δύο αγώνες όμως να απομένουν για την ολοκλήρωση των προκριματικών και την να βρίσκεται στα όρια του αποκλεισμού, ο Βουγιόσεβιτς πίστεψε ότι δεν είχε λόγο να κρατήσει στην ομάδα έναν παίκτη που φάνηκε να μην ενδιαφέρεται για το σύνολο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ