ΜΠΑΣΚΕΤ

"Έδεσε" τον Πετσάρσκι η Παρτίζαν

"Έδεσε" τον Πετσάρσκι η Παρτίζαν

Η Παρτίζαν κράτησε στις τάξεις της με πολυετές συμβόλαιο τον Μάρκο Πετσάρσκι, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του 2000 (VIDEO).

Στο δίλημμα " ευρωπαϊκό ή κολεγιακό μπάσκετ;" ο Μάρκο Πετσάρσκι προτίμησε εν τέλει την πρώτη επιλογή. Ο γιος του Μίροσλαβ Πετσάρσκι, παλιού διεθνή παίκτη του Άρη, του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου, υπέγραψε σήμερα πολυετές συμβόλαιο στην Παρτίζαν, όπως ανακοίνωσε μέσω του Twitter o ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Η φημολογία των τελευταίων ημερών ήθελε τον 18χρονο Σέρβο πάουερ φόργουορντ να πηγαίνει στο Γκονζάγκα, ακολουθώντας τον φίλο και συμπαίκτη του στις "μικρές" εθνικές ομάδες της Σερβίας, Φιλίπ Πετρούσεβ. Στο τέλος όμως επέλεξε να συνεχίσει στην Παρτίζαν, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στη σερβική ομάδα.

Ο Πετσάρσκι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της γενιάς του 2000 στην Ευρώπη. Έχει ύψος 2,08μ. και διαθέτει σπάνια επαφή με το αντίπαλο καλάθι, τόσο από κοντινή, όσο και από μακρινή απόσταση. Το 2016 είχε αναδειχθεί ο καλύτερος σκόρερ και ριμπάουντερ στο EuroBasket U16, ενώ το προηγούμενο καλοκαίρι είχε οδηγήσει τη Σερβία στην κατάκτηση του Eurobasket U18 έχοντας 15,9 πόντους και 8,3 ριμπάουντ μ.ό.

Τη σεζόν που διανύουμε ο Πετσάρσκι έχει 4,0 πόντους και 2,7 ριμπάουντ σε 8,1 λεπτά κατά μέσο όρο στην Αδριατική Λίγκα.

Photo credits: kurir.rs

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ