ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυσαρέσκεια για Σχορτσανίτη στον Ερυθρό Αστέρα

Δυσαρέσκεια για Σχορτσανίτη στον Ερυθρό Αστέρα

Οι "χαμηλές πτήσεις" του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στο ξεκίνημα της σεζόν έχουν αναγκάσει τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα να σκέφτονται το ενδεχόμενο του πρόωρου "διαζυγίου". Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης και γιατί δεν θα παίξει απόψε (26/10) κόντρα στη Μέταλατς.

Όταν μεταγράφηκε στον Ερυθρό Αστέρα, ήταν σαφές πως ο πήχης θα μπει πολύ ψηλά. Κλήθηκε να αντικαταστήσει άλλωστε τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης καταγράφει τα πρώτα του χιλιόμετρα ως παίκτης των "ερυθρολεύκων". Απ ότι φαίνεται όμως, ενδεχομένως το "διαζύγιο" να μην βρίσκεται πολύ μακριά, με το σημερινό (26/10) δημοσίευμα της Novosti, να ξεκινά πλέον το σίριαλ της αποχώρησης του "Σόφο".

Όπως αναφέρει η σερβική ιστοσελίδα, ο άλλοτε διεθνής σέντερ βρίσκεται σε διαδικασία αμφισβήτησης από τους ανθρώπους της ομάδας, λόγω των μέτριων (έως κακών) εμφανίσεών του σε Σερβία και Ευρώπη. Κι από τη στιγμή που δεν μπορεί να κάνει αυτά για τα οποία αποκτήθηκε, είναι λογικό να φουντώνει η φημολογία περί αντικατάστασής του. Σε όλα αυτά, προσθέστε το γεγονός πως δεν θα αγωνιστεί απόψε (26/10) κόντρα στη Μέταλατς, με την πλευρά του Ερυθρού Αστέρα να επισημαίνει πως "ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής λόγω στομαχικών διαταραχών".

Ακόμη κι έτσι να έχουν πάντως τα πράγματα, το μείζον είναι πως οι διοικούντες τον σύλλογο φέρονται να έχουν αποφασίσει να πουν "αντίο" στον "Σόφο", αναζητώντας τρόπους για να "σπάσουν" το συμβόλαιό του. Οι πληροφορίες του Sport24.gr από τη Σερβία αναφέρουν μάλιστα, πως στον Ερυθρό Αστέρα έχουν ήδη δώσει εντολή σε ατζέντη για να βρει τη... λύση, ήτοι τον παίκτη που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Επίσημα πάντως δεν υπάρχει κάποια τοποθέτηση, αν και είναι δεδομένο πως κάτω από το τραπέζι οι "ζυμώσεις" έχουν ξεκινήσει για τα καλά, με τους "ερυθρόλευκους" να αναζητούν τη διάδοχη κατάσταση για το "5", αφού ο πρώην παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν χαίρει πλέον της εμπιστοσύνης του Ντέγιαν Ράντονιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ