ΜΠΑΣΚΕΤ

Δύο Έλληνες στο Jordan Brand Classic

Δύο Έλληνες στο Jordan Brand Classic
INTIME SPORTS

Η Ελλάδα θα έχει ξανά δύο εκπροσώπους στο ευρωπαϊκό ραντεβού του Jordan Brand Classic. Δείτε ποιοι είναι οι 99αρηδες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας, στο Ζάγκρεμπ.

Το Jordan Brand Classic είναι κάτι σαν το ετήσιο ραντεβού των κορυφαίων παικτών μιας φουρνιάς. Φέτος είναι η σειρά των 99άρηδων να μαζευτούν σε μία ευρωπαϊκή πόλη, να προπονηθούν για ένα τριήμερο και, εν συνεχεία, να επιλεγούν οι δέκα παίκτες που θα ταξιδέψουν για το Μπρούκλιν, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους καλύτερους της Αμερικής.

Η χώρα μας θα έχει ξανά δυναμική παρουσία στο ευρωπαϊκό ραντεβού, αφού δύο "δικά μας" παιδιά βρίσκονται μεταξύ αυτών που επελέγησαν, για να δώσουν το παρών στο Ζάγκρεμπ, από τις 6 έως τις 8 Μαρτίου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eurohopes.com, οι Δημήτρης Μωραΐτης (του Πανιωνίου) και ο Παναγιώτης Βίρλας (του Προμηθέα Πατρών) είναι οι δύο "εκλεκτοί" να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα, στη μάζωψη του Ζάγκρεμπ.

Εκεί, θα προπονηθούν για τρεις ημέρες μαζί με τους κορυφαίους -κατά τεκμήριο- Ευρωπαίους που έχουν γεννηθεί το 1999, με την ελπίδα να βρίσκονται στην δεκάδα αυτών που θα πάνε στην Αμερική, ένα μήνα αργότερα. Μαζί τους θα βρίσκεται και ο Ντζανάν Μούσα, που απασχόλησε τον Ολυμπιακό πριν από μερικούς μήνες.

Θυμίζουμε πως την τελευταία τριετία, πολλοί Έλληνες έχουν συμμετάσχει στο Jordan Brand Classic, με τους Δημήτρη Σταμάτη (1996), Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (1997), Γιώργο Παπαγιάννη (1997), Διονύση Σκουλίδα (1997), Βασίλη Χρηστίδη (1998) και Μιχάλη Λούντζη (1998) να δίνουν έντονο ελληνικό χρώμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ