ΜΠΑΣΚΕΤ

Διεθνής διαιτητής άφησε την τελευταία του πνοή στην Ισπανία

Διεθνής διαιτητής άφησε την τελευταία του πνοή στην Ισπανία

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλη την Ευρώπη η είδηση του θανάτου του Τζανλούκα Ματιόλι, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Πέμπτης (16/11), νικημένος από τη λευχαιμία.

Θλίψη στον χώρο του μπάσκετ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Τζανλούκα Ματιόλι, διεθνούς διαιτητή από την Ιταλία. Ο 51χρονος είχε οριστεί να σφυρίξει την Τρίτη (14/11) στο παιχνίδι της Μούρθια με τη Μονακό για το Basketball Champions League. Κάτι που δεν έγινε όμως, αφού το προηγούμενο βράδυ ένιωσε δυσφορία και αποφασίστηκε από τη FIBA να μην δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση.

Έτσι, στον αγώνα βρέθηκαν μόνο δύο διαιτητές.

Όπως αποδείχθηκε, αυτή ήταν η αρχή του τέλους αφού το απόγευμα της Τρίτης (14/11) ένιωσε έντονη δυσφορία, με αποτέλεσμα να εισαχθεί άμεσα σε νοσοκομείο της πόλης, όπου έμεινε μέχρι πριν από λίγες ώρες, όταν άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται για το γεγονός, στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε νεφρική ανεπάρκεια, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στην εντατική και να κρατηθεί στη ζωή με τη βοήθεια των μηχανημάτων. Η άφιξη της γυναίκας και της κόρης του στην Ισπανία όμως, το απόγευμα της Πέμπτης (16/11) έγραψαν τον επίλογο, αφού άφησε την τελευταία του πνοή, νικημένος από τη λευχαιμία.

Πρόκειται για έμπειρο διαιτητή, ο οποίος ήταν διεθνής από το 2000.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ