ΜΠΑΣΚΕΤ

Δηλώσεις: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Γαλατάσαραϊ

Δηλώσεις: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Γαλατάσαραϊ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πήρε την πρώτη της νίκη στην EuroLeague, εν αντιθέσει με τη Γαλατάσαραϊ που μετράει πλέον 0/3. Διαβάστε τι είπαν οι δύο προπονητές.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ "έσπασε το ρόδι" στην EuroLeague ( 98-92 ), εν αντιθέσει με τη Γαλατάσαραϊ, που μετράει πλέον τρεις σερί ήττες στη διοργάνωση.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ραμί Χαντάρ δήλωσε πως " είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα, κι έναν δύσκολο αγώνα μπροστά μας. Τα παιδιά πάλεψαν σκληρά μέχρι το τέλος, δεν τα παράτησαν ποτέ. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη που πήραμε. Πρέπει όμως να ξεκινήσουμε να παίζουμε άμυνα για να τα καταφέρουμε, να προσπαθούμε πολύ στις δύο πλευρές του παρκέ".

Από την άλλη, ο Εργκίν Αταμάν υποστήριξε πως " παίξαμε καλά στην επίθεση απόψε, βρήκαμε τους ελεύθερους παίκτες και τα σουτ, επιτεθήκαμε με συνέπεια. Κυριαρχήσαμε στο πρώτο ημίχρονο, ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο επιτρέψαμε στη Μακάμπι να "τρέξει" ένα μικρό σερί, και κάπως έτσι χάσαμε τον έλεγχο. Παλέψαμε κάτω από το καλάθι. Είπα στους παίκτες μου να είναι πιο σκληροί, πιο μαχητικοί. Θα προσπαθήσουμε περισσότερο την Παρασκευή, θα προσπαθήσω να δώσω κίνητρο στους παίκτες μου γιατί το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε είναι πολύ σημαντικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ