ΜΠΑΣΚΕΤ

Δήλωσε συμμετοχή στο ΝΒΑ Draft ο Μούσα

Δήλωσε συμμετοχή στο ΝΒΑ Draft ο Μούσα

Ο Ντζάναν Μούσα, το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ευρώπη στην ηλικία του μετά τον Λούκα Ντόντσιτς, αποφάσισε να δηλώσει διαθεσιμότητα στο προσεχές NBA Draft όπως ανακοίνωσε ο μάνατζέρ του.

Μία ονειρεμένη σεζόν σε προσωπικό επίπεδο θα βρει τελικά τον Ντζάναν Μούσα (19 χρονών, 2.06 μέτρα, γκαρντ/φόργουορντ) στο ΝΒΑ Draft. Όπως ενημέρωσε ο μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάντοβιτς, ο Βόσνιος γκαρντ/φόργουορντ δήλωσε ήδη συμμετοχή, περιμένοντας πλέον να δει τι ενδιαφέρον υπάρχει προς το πρόσωπό του.

Ο Μούσα διανύει μία εξαιρετική σεζόν φέτος με την φανέλα της Τσεντεβίτα, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις του στην Αδριατική Λίγκα αριθμώντας 12.5 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ μέσο όρο, ενώ στο EuroCup είχε 10.5 πόντους και 3.2 ριμπάουντ μέσο όρο, κερδίζοντας μάλιστα και το βραβείο του "Rising Star" της διοργάνωσης .

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτή την στιγμή θεωρείται το δεύτερο μεγαλύτερο ταλέντο στην ηλικία του στην Ευρώπη μετά τον Λούκα Ντόντσιτς, με τις πρώτες προβλέψεις να τον θέλουν να καταλήγει κάπου ανάμεσα στο Νο15 και το Νο30 του προσεχούς NBA Draft.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ