ΜΠΑΣΚΕΤ

Αταμάν: "Θα μιλήσω με Ίβκοβιτς και Ομπράντοβιτς"

Αταμάν: "Θα μιλήσω με Ίβκοβιτς και Ομπράντοβιτς"

Ο Εργκίν Αταμάν ετοιμάζεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν για τον νεκρό φίλαθλο του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Ίβκοβιτς, διοργανώνοντας συνέντευξη Τύπου με τους Ντούσαν Ίβκοβιτς και Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η Γαλατασαράι επικράτησε της Μπεσίκτας, για το τουρκικό πρωτάθλημα, όμως το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Ο Εργκίν Αταμάν είχε φροντίσει προ ημερών γι' αυτό, καθώς οι δηλώσεις του για τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα που ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη (σς. τους χαρακτήρισε τρομοκράτες) και ανάμεσα σε αυτούς βρισκόταν και ο Μάρκο Ίβκοβιτς, που δολοφονήθηκε, βρέθηκαν στο επίκεντρο.

"Είναι τρομερό αυτό που συνέβη και δεν έχει σημασία ποιος είναι και από πού προέρχεται", ήταν τα πρώτα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού της Τουρκίας, για να συμπληρώσει ότι "είναι πολύ λυπηρό να χάνεται μία ανθρώπινη ζωή, όταν ταξιδεύουν άτομα για να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Ελπίζω η αστυνομία να βρει όσο το δυνατόν πιο σύντομα τους δράστες. Δεν είπα τους Σέρβους τρομοκράτες, είναι ένας όρος που χρησιμοποιεί ο Τύπος της χώρας. Ήμουν μάρτυρας των επεισοδίων που συνέβησαν και τις ταραχές στην εξέδρα. Δεν ήξερα ότι ο νεαρός σκοτώθηκε, επειδή η είδηση του θανάτου ήρθε μετά τη συνέντευξη Τύπου. Και εγώ, ο Εργκίν Αταμάν, θέλω να σταματήσει η βία και ο χουλιγκανισμός στον κόσμο".

Παράλληλα, ο Τούρκος προπονητής προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου με την παρουσία των Ντούσαν Ίβκοβιτς και Ζέλικο Ομπράντοβιτς. "Ο Ομπράντοβιτς και ο Ίβκοβιτς είναι οι κορυφαίοι προπονητές στην Ευρώπη. Τρέφω τεράστιο σεβασμό στους Σέρβους παίκτες της ομάδας μας. Ο Μίτσοβ είναι τραυματίας και δεν παίζει. Ο Έρτσεγκ στην πρώτη περίοδο με την Μπεσίκτας είχε 15 πόντους. Το παιχνίδι του απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα ήταν εξαιρετικό. Δεν χρειάζεται να δημιουργούμε αρνητική ατμόσφαιρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ