ΜΠΑΣΚΕΤ

Άρχισαν τα (μεταγραφικά) όργανα για ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα

Άρχισαν τα (μεταγραφικά) όργανα για ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα

Δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας υποστηρίζει πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μπαρτσελόνα ερίζουν για την απόκτηση δύο παικτών, εξηγώντας γιατί οι "μπλαουγκράνα" βρίσκονται σε μειονεκτική θέση στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Το καλοκαίρι είναι κοντά, αλλά οι ομάδες ακόμη εργάζονται για το "τώρα", αφήνοντας κατά μέρους όσα γίνουν στη μεταγραφική περίοδο. Υπάρχουν άλλωστε πολλά ανοιχτά μέτωπα, με κυριότερα αυτά των εγχώριων πρωταθλημάτων.

Ακόμη κι έτσι όμως, δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας εξηγεί πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μπαρτσελόνα ερίζουν για την απόκτηση των Μπράντλεί Ουάναμεϊκερ και Γιάνις Τίμα. Όπως αναφέρεται, οι δύο παίκτες μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη "χτυπήσει" την πόρτα τους, εκφράζοντας ενδιαφέρον για την υπογραφή συμφωνίας.

Στην πράξη βέβαια αυτό δεν είναι τόσο εύκολο, αφού υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα. Αφενός δεν έχει αποσαφηνιστεί από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα τι θα γίνει με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, κι αν θα του δοθεί δεύτερη ευκαιρία, αφετέρου η "ομάδα του στρατού" περιμένει πρώτα να μάθει τι μέλλει γενέσθαι με τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος το καλοκαίρι θα είναι free agent και θα αναζητήσει τις πιθανότητες μετακόμισής του στο ΝΒΑ.

Για την ιστορία, το ίδιο δημοσίευμα χρίζει ως μεγαλύτερο "μείον" για τους "μπλαουγκράνα" το οικονομικό, αφού τονίζεται πως " είναι δύσκολο να παλέψουν στα οικονομικά επίπεδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ειδικά από την στιγμή που υπάρχει πολύ μικρότερη φορολογία στη Ρωσία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ