ΜΠΑΣΚΕΤ

Αρνήθηκε να περάσει από ντόπινγκ κοντρόλ ο Ουίμς!

Αρνήθηκε να περάσει από ντόπινγκ κοντρόλ ο Ουίμς!
2016 EUROLEAGUE BASKETBALL

Σύμφωνα με Ισραηλινά μέσα ο Σόνι Ουίμς αρνήθηκε να περάσει από ντόπινγκ κοντρόλ και πλέον είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να λυθεί το συμβόλαιό του από τη Μακάμπι!

Όλα τα είχαν στη Μακάμπι, η άρνηση του Σόνι Ουίμς να περάσει από έλεγχο ντόπινγκ τους έλειπε! Όπως έγινε γνωστό από τα ΜΜΕ του Ισραήλ, μία επιτροπή της WADA βρέθηκε το Σάββατο (28/1) στην προπόνηση της Μακάμπι, ζητώντας από τους Ουίμς, Βίκτορ Ραντ και Γκαλ Μέκελ να περάσουν από ντόπινγκ κοντρόλ, με τον πρώτο όμως να αρνείται!

Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απαγορεύσει η Μακάμπι στον Αμερικανό να ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας για το Άσχοντ για τον αγώνα με την τοπική Μακάμπι Άσχοντ. Πλέον είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να λυθεί το συμβόλαιό του, αφού έχει συμπεριληφθεί συγκεκριμένος όρος που αναφέρει ότι σε περίπτωση που αρνηθεί να περάσει από ντόπινγκ κοντρόλ τότε η Μακάμπι θα έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την συμφωνία!

Ο Ουίμς υπέγραψε το καλοκαίρι διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους περίπου 3 εκατ. δολαρίων. Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχει δικαιολογήσει αυτά τα λεφτά, αφού έχει μόλις 7.7 πόντους μέσο όρο στο Πρωτάθλημα του Ισραήλ και 11.6 πόντους στην EuroLeague. Και, πλέον, ανοιχτό το ενδεχόμενο να λυθεί το συμβόλαιό του!

Κάποια ΜΜΕ στο Ισραήλ ανέφεραν μάλιστα ότι ο λόγος που ο Ουίμς αρνήθηκε να περάσει από έλεγχο - με άλλα πάντως να αναφέρουν ότι απλώς αποχώρησε από το γήπεδο χωρίς να περάσει από έλεγχο - ήταν ότι κάνει χρήση μαριχουάνας, με τον ίδιο ωστόσο να δηλώνει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μένει τώρα να φανεί τι θα ακολουθήσει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ