ΜΠΑΣΚΕΤ

Αρέσει ο Μαυροκεφαλίδης, αλλά...

Αρέσει ο Μαυροκεφαλίδης, αλλά...

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, με σκοπό να συνεργαστούν. Τι σχολίασε για το θέμα στο Sport24.gr ο Sports Director της σερβικής ομάδας.

Τη στιγμή που απόψε (23/9, 20:30) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σε φιλικό παιχνίδι, ο Ερυθρός Αστέρας έχει πάντα στα υπ' όψιν τη μεταγραφική του ενίσχυση, με φόντο την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι "ερυθρόλευκοι" του Βελιγραδίου γνωρίζουν καλά πως έχουν σημαντικές ελλείψεις στο ρόστερ τους, με πρώτη και καλύτερη αυτή στη θέση του σέντερ.

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς δεν μπορεί να επωμιστεί όλο το βάρος στο "5", παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Μίλκο Μπιέλιτσα να συνεισφέρει όσο μπορεί. Εξ ου το ενδιαφέρον για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, όπως αυτό διέρρευσε την Πέμπτη (22/9) . Παρά τα όσα γράφονται κι ακούγονται από πολλές πλευρές στη σερβική πρωτεύουσα, οι άνθρωποι του συλλόγου αρνούνται κάθε... ανάμειξη σε οτιδήποτε αφορά τον 32χρονο σέντερ.

" Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε κάτι πάνω στο θέμα", ανέφερε ο Sports Director της σερβικής ομάδας, Νταβόρ Ρίστοβιτς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Sport24.gr για το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του πρώην παίκτη της ΑΕΚ. Στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο θέλουν να υποβαθμίσουν τις επαφές τους με τον "Λου" κυρίως γιατί αυτή είναι η πάγια πολιτική τους.

Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες του Sport24.gr από τη Σερβία κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες ανάμεσα στις δύο πλευρές, ως απόρροια της νέας χορηγικής συμφωνίας που υπέγραψε η διοίκηση του Νεμπόισα Τσόβιτς με τουρκική στοιχηματική εταιρεία. Μόνο που αυτό δεν αρκεί για να επέλθει συμφωνία. Τουλάχιστον όχι άμεσα.

Η πλευρά του έμπειρου σέντερ δεν δείχνει να βιάζεται, κάτι που δεν ισχύει γι αυτή του Ερυθρού Αστέρα, αφού ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει επισημάνει τη σημασία απόκτησης ενός ακόμη ψηλού. Όπερ και σημαίνει πως δεν αναμένεται να προκύψει άμεσα κάποια εξέλιξη στο θέμα. Εκτός κι αν οι "ερυθρόλευκοι" καταλάβουν όσων διακυβεύονται στην αφετηρία της νέας χρονιάς και κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για να υπογράψουν τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Κάτι που πάντως δεν φαίνεται στον ορίζοντα, αυτή τη στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ