ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποχώρησαν από την Βιτάουτας τα αδέλφια Μπολ

Αποχώρησαν από την Βιτάουτας τα αδέλφια Μπολ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Λιθουανία, τα αδέλφια Μπολ αποχώρησαν από την Βιτάουτας και αναμένεται να επιστρέψουν στις ΗΠΑ.

Η οικογένεια Μπολ σε νέες περιπέτειες. Όπως έγινε γνωστό, ο ΛαΒάρ Μπολ αποφάσισε να πάρει τους δύο γιους του, ΛιΆντζελο και ΛαΜέλο Μπολ, και να φύγει από την Λιθουανία, βάζοντας τέλος στην συνέργασία των παιδιών του με την Βιτάουτας.

Σύμφωνα με αυτά που έχουν διαρρεύσει, ο ΛαΒάρ Μπολ εκνευρίστηκε επειδή στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο ΛαΜέλο Μπολ. Ο πραγματικός λόγος βέβαια είναι ότι ο ΛιΆντζελο Μπολ υπέστη διάστρεμμα πριν από λίγο καιρό και ο πατέρας Μπολ θέλει να τον προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται ενόψει του ΝΒΑ Draft, στο οποίο πάντως με βάση τις πρώτες προβλέψεις αναμένεται να μην επιλεγεί.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας τους στην Βιτάουτας οι Μπολ έκαναν... viral μία άγνωστη πόλη σε όλο τον κόσμο. Στο ενδιάμεσο πάντως έπαιξαν και μπάσκετ, με τον ΛιΆντζελο να έχει 12.6 πόντους και 2.9 ριμπάουντ μέσο όρο σε 21.5 λεπτά συμμετοχής στο λιθουανικό πρωτάθλημα και τον ΛαΜέλο να αριθμεί 6.5 πόντους, 1.1 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ μέσο όρο σε 12.5 λεπτά συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ